acum avem ocazia sa acceptam Sistemul de Notare al MOCurilor de pe RoLUG aka: SNMOCRoLUG roflol
Dupa ce votati va rog frumos sa argumentati. si ii rog frumos pe cei care niciodata nu comenteaza sa nu se pripeasca cu votul.

parerea mea...ar trebui notate separat: functionalitate, "playabilitate", design, realism, complexitate...si poate ar fi mai multe.lapsanszkitamas scrie: au fost tot felul de idei, insa cea mai buna a fost votul(anonim) like/dislike.

teoretic acesta a fost cea mai buna idee. dar practic? ar fi trebuit introdusun chestionar complex de cinci intrebari, fiecare cu minim 5 raspunsuri (1,2,3,4,5). nu stiu daca se poate face asa ceva pe un forum asa de simplu ca acesta.parerea mea...ar trebui notate separat: functionalitate, "playabilitate", design, realism, complexitate...si poate ar fi mai multe
din cauza acestui dezavantaj destul de mare am bagat votarea procedurii de notare si am cerut explicatii. e un forum, deci oricine isi poate spune parerea si sa faca sugestii(<-asta mai putin. pt sugestii este topicul "TOP") pt a imbunatati/schimba procedura de notare.o sa vina multi sa voteze si o sa "uite" sa-si argumenteze votul. si se va vota cu "admis/respins", ceea ce pare cam dur. deci munca amaratului care s-a chinuit sa faca MOCul, sa il descrie, sa il pozeze, sa faca si un eventual film, va fi penalizata pentru ca lui X de ex nu-i place cum arata creeatia lui (ca design), chiar daca d.p.v. tehnic poate fi ceva f reusit. si uite asa ne descurajam sa mai postam MOCuri...

lapsanszkitamas scrie: mersi pt colega thedutch21 pt ideea pe care ne-a dat-o si pe care o sustine.

because "colegul" is too mainstream. nu stiu cum e pe la voi, dar aici in Mures is multi maghiari si unele cuvinte sunt folosite de ambele limbi. "kollega" e din maghiara si e unisex. astia mai smecheri si batranii folosesc cuvantulthedutch21 scrie: "colega"!? I'm a dude....

adica asta cum vine? cand ziceam de explicatii ma gandeam la argumentarea metodei. acum nu hotaram daca va fi implementat un sistem de notare, ci CARE va fi acel sistemchirox_krika scrie:Am votat "da". Ar fi mult mai simplu cu un sistem de notare pentru MOC-uri.