,,Lego Direct"

Scrie răspuns
Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

,,Lego Direct"

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Mar, 24 Aprilie '12, ora 16:10

Salut. Am auzit ce cateva ori de oameni care si-au cumparat piese de la ,,Lego Direct" (nu e Pick-a-brick!). Se pot lua absolut orice piese, unele cu toate felurile de culori ; am vazut niste poze cu de-astea, si de aceea sunt asa sigur :) .
Stie cineva cum sta treaba cu chestia asta? Cum poti comanda? Am inteleg ca trebuie sa suni la Customer Service si le zici ca ai nevoie de piese - si le zici codurile :? . Nu cred ca e asa... Sau poate e. Daca stie cineva, sau daca aveti o parere va rog tare mult sa scrieti :) .

P.S.Nu va panicati, chestia asta depinde de firma LEGO, adica LEGO le trimite ; deci nu vor trimite in Romania... :p :billiam: roflol :x :(( :(( :((

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: ,,Lego Direct"

Mesaj de N33 » Mar, 24 Aprilie '12, ora 18:53

Ehhh sun eu,oricum este LEGO in HU ... daca ma gandesc mai bine pe spatele catalogului este scris unde se afla sediul LEGO.hu ... cred ca ma voi duce pana acolo cand ma plictisesc.

Eu am mai auzit de ceva comanda de 10 tone roflol cand LEGO da piesele in plus (din depozit) la o treime din pret.Dar dupa cum stiu doar LUG-urile pot cumpara ... LUGurile care sunt "populare"

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Mie, 25 Aprilie '12, ora 21:36

ce zici tu de LUG-uri e programul LUGBULK... alta poveste...
Nu cred ca e vorba de piesele ,,din depozit" fiindca sunt unele cu culori neaparute oficial ; si se pot lua si la bucata.
Dar da, cel mai bine ar fi sa suni daca vrei ; banuiesc ca stii engleza :) . Eu nu stiu indeajuns de bine si daca ii pun pe parinti, atunci ei nu stiu ce sa vorbeasca roflol .

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mie, 25 Aprilie '12, ora 21:50

Pai vorbesc engleza :p

Nu mai stiu unde este catalogul ... dar ma voi duce pana acolo .. .candva roflol
Daca acolo au ceva sediu intreb daca nu ... ii sun.

Cat despre LUG BULK sunt piesele nefolosite din depozit,pentru ca LEGO face foarte multe piese au nevoie de loc in depozit,cand nu mai au "scap" de piese ;)

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Mie, 25 Aprilie '12, ora 23:16

Pai vorbesc engleza :p
nu cred ca vei avea nevoie. la filialele LEGO se angajeaza mai ales oameni din zona, care sa stie limba foarte bine. chiar n-ar strica sa afli cate ceva. tu fiind in ungaria ai putea fii persoana de contact in cateva comenzi directe(daca sunt asa cum zice razvy)
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mie, 25 Aprilie '12, ora 23:33

ai putea fii persoana de contact in cateva comenzi directe
Asta nu e treaba lui Ikarus ... pentru ca el este "Ambasador" LEGO dupa cum stiu eu.
(da da stiu ca are multa treaba dar nah,nu vreau sa-i fur "job"-ul roflol )

Doar sa gasesc catalogul ala afurisit !

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Joi, 26 Aprilie '12, ora 15:59

Asta nu e treaba lui Ikarus ... pentru ca el este "Ambasador" LEGO dupa cum stiu eu.
prin "persoana de contact" eu ma gandeam la faptul ca prin tine s-ar putea face comenzi la lego.com
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook