Vand Lego
-
gallgeorge
- gură spartă

Vand Lego
Lego Mindstorm NXT 2.0 l-am desfacut, e nou nout - 1050 RON( cutie,instructiuni, piese de rezerva,stickere,CD)
Ultima oară modificat Mar, 10 Aprilie '12, ora 08:21 de către gallgeorge, modificat 1 dată în total.
-
gallgeorge
- gură spartă

Re: Vand Lego
Nu vrea nimeni?
-
devoratorul
- gură spartă

vrea toata lumea:)) dar costul de oportunitate e prea ridicat pe vremurile acestea 
Ultima oară modificat Dum, 08 Aprilie '12, ora 21:49 de către devoratorul, modificat 1 dată în total.
Cum spuneam cu aprox o saptamana in urma, pot oferi 150 pe setul 8273 - daca este complet si cu piesele in stare buna.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
1050 merita din plin, doar ca nimen n-are atata...
mie personal mi-ar trebui (sunt la profil mate-info) dar totusi 10 milioane? daca nu ti-l cumpara nimeni pana la al treila sau al patrulea salariu (pe care-l voi lua in viitor) il cumpar eu roflol
mie personal mi-ar trebui (sunt la profil mate-info) dar totusi 10 milioane? daca nu ti-l cumpara nimeni pana la al treila sau al patrulea salariu (pe care-l voi lua in viitor) il cumpar eu roflol
-
gallgeorge
- gură spartă

PRET NOU : 1000 RON( doar astazi )
Buna ziua,
va pot oferi 800 lei in conditiile in care setul este intreg.
va pot oferi 800 lei in conditiile in care setul este intreg.
Cum putem lua legatura? iti trimit PM cu numarul meu...
Am luat eu mindstorms-ul, ce-i drept a cam asteptat George dupa mine dar pana la urma am reusit sa intru in posesia setului. Nu am verificat inca UC-ul dar cred ca nu sunt probleme. Merci George, esti un serios iar eu un ocupat. :-)