Cumpar Lego 8466 Off-roader

Scrie răspuns
thedutch21
gură spartă
gură spartă

Cumpar Lego 8466 Off-roader

Mesaj de thedutch21 » Lun, 05 Martie '12, ora 20:55

Salutare! Stiu ca unii dintre voi aveti off-roaderul 8466. daca vreti sa-l vindeti, sunt interesat :D Sau macar spuneti-mi pe la ce pret credeti ca il pot gasi si unde...

M-ar mai interesa si 2 motoare RC (http://peeron.com/inv/parts/5292). Nu stiu exact, dar am impresia ca se pot alimenta de la o baterie normala de PF. Imi trebuie si ceva adaptor, sau se poate alimenta prin cabluri ca cele de la motoarele M si XL ?

Astept oferte :)
MS

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Cumpar Lego 8466 Off-roader

Mesaj de N33 » Lun, 05 Martie '12, ora 21:14

M-ar mai interesa si 2 motoare RC (http://peeron.com/inv/parts/5292). Nu stiu exact, dar am impresia ca se pot alimenta de la o baterie normala de PF. Imi trebuie si ceva adaptor, sau se poate alimenta prin cabluri ca cele de la motoarele M si XL ?
Doar pe Bricklink,de acolo l-am cumparat si eu,ai nevoie si o baterie speciala pentru asta ... adica asa este recomandat.

Off roaderul pe e-bay si amazon si BL ... cred ca era in jur de 800 lei

Grecu_
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Grecu_ » Mar, 06 Martie '12, ora 11:02

Cat oferi pentru ele? :p
Motoarele RC se pot conecta la baterie PF (sau chiar PF receiver, dar nu mai tin minte cum stau cu amperajele) cu un cablu de extensie PF.

TOOBU4U
comunicativ
comunicativ

Mesaj de TOOBU4U » Mar, 06 Martie '12, ora 13:08

cele mai multe 8466 si la cele mai bune preturi o sa le gasesti pe Ebay.de. eu de acolo l-am luat... a venit cu tot cu transport pana in 400 de RON parca. ;)
"We don't stop playing games because we grow old, we grow old because we stop playing games!"

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Mar, 06 Martie '12, ora 15:04

Grecu_ scrie:Cat oferi pentru ele? :p
Motoarele RC se pot conecta la baterie PF (sau chiar PF receiver, dar nu mai tin minte cum stau cu amperajele) cu un cablu de extensie PF.
aham....pai atunci se pare ca am nevoie si de cablu de extensie :( din cate am inteles, cutia de baterii PF limiteaza curentul si astfel motorul nu da 100% din ce poate :p
nu ma pot pronunta in privinta pretului.... tu stii mai bine cat ai dat pe ele.

Am vazut pe ebay o masina Lego din seria RC, ce are 2 astfel de motoare, RC receiver-ul cu bateriile, telecomanda, modulul de directie + alte piese. era cam 120 euro, asa ca ma gandesc si la varianta asta :D

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Lun, 19 Martie '12, ora 19:38

anunt inca valabil...astept oferte pt un set 8466.