Salutare Fani Lego

Cata
comunicativ
comunicativ

Salutare Fani Lego

Mesaj de Cata » Dum, 04 Martie '12, ora 02:33

Va salut pe toti fanii ai aceste inventii minunate Lego,

Eu sunt Cata si am 31 ani. In copilarie nu am avut acces..de fapt nici nu am vazut vreodata Lego pe la noi.

Sa zic asa...totul a inceput prin dec 2009, eram prin Mall in Timisoara si mi-am pus in gand sa cumpar o jucarie interactiva...ceva gen "Pionier constructor" din era copilariei mele. Am ajuns la Lego...am vazut seturile care erau nu scumpe, chiar foarte scumpe. M-am dus acasa si am inceput sa citesc, sa ma documentez pe net incepand cu lego.com si terminand cu forumul eurobricks. Am ajuns sa vad colectia lui Blackbird..fenomenal, omul ala are toata colectia techninc incepand cu anii '70 cred. Bineintels inca din 2010 citesc si acest forum.

Pe lego.com am zarit acel Crane 8258..am ramas cu gura cascata fata de cum arata, functiile..etc dar si pretul. In fine..primul set pe care l-am achizitioan la 160 ron a fost Quad Bike 8262. Cand am desfacut cutia si am vazut acele pungi cu piese mi s-a parut ceva fantastic. Nu pot sa descriu cat de fericit si cu cata placere l-am construit..si uite asa am prins pasiunea fata de Lego Technic.

A urmat achizitia Front Loader 8265(superb)..si apoi altele...nu am ratat nici 8258:D. Norocul meu a fost ca am putut ajunge prin Gemania cu lucru si le-am achizitionat de acolo la preturi chiar mai ieftine decat pe lego.com. Urmatoarea tinta ar fi 8043..cat timp se mai afla in stoc. Din pacate la noi inca sunt scumpe..desi am vazut ceva site-uri care pot oferi preturi bunicele.. Am ajuns sa vad colectia lui Blackbird..fenomenal, omul ala are toata colectia techninc incepand cu anii '70 cred. Bineintels inca din 2010 citesc si acest forum. Pe lego.com am zarit acel Crane 8258..am ramas cu gura cascata fata de cum arata, functiile..etc dar si pretul. In fine..primul set pe care l-am achizitioan la 160 ron a fost Quad Bike 8262. Cand am desfacut cutia si am vazut acele pungi cu piese mi s-a parut ceva fantastic. Nu pot sa descriu cat de fericit si cu cata placere l-am construit..si uite asa am prins pasiunea fata de Lego Technic. A urmat achizitia Front Loader 8265(superb)..si apoi altele...nu am ratat nici 8258:D. Norocul meu a fost ca am putut ajunge prin Gemania cu lucru si le-am achizitionat de acolo la preturi chiar mai ieftine decat pe lego.com.

Urmatoarea tinta ar fi 8043..cat timp se mai afla in stoc. Din pacate la noi inca sunt scumpe..desi am vazut ceva site-uri care pot oferi preturi bunicele.

Cata
comunicativ
comunicativ

Re: Salutare Fani Lego

Mesaj de Cata » Dum, 04 Martie '12, ora 02:46

Ceva poze cu colectia mea:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Dum, 04 Martie '12, ora 04:52

Salutare!
Ma bucur ca s-a mai alaturat inca un impatimit al acestor minuni :P Mai ales Technic. Eu sunt cu Lego de prin '93, nu mai stiu. Primul meu Technic a fost un buggy prin '96-'97 iar de curand (sept. 2011) am inceput iarasi, cu 8258 :D Am fost foarte impresionat de el si nu m-am lasat pana nu l-am luat... Vad ca ai si modele de anul asta. Spor la colectionat. Eu cat de curand vreau sa imi iau 8880, un clasic din '94 :D
Imagine

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Dum, 04 Martie '12, ora 09:27

Da, Super Car frumos set. A facut furori la aparitie. Mai este si Space Shuttle un set fain:).

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Dum, 04 Martie '12, ora 09:28

Apropo, am si o mice colectie Lego Creator.
Oricum Techninc e pe primul loc.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Dum, 04 Martie '12, ora 11:06

Foarte frumoasa colectie technic! Crane Truck-ul ala e super! 8)
Bine ai venit pe forum! Spor la colectionat, apoi la Moc-uit! :D ;)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Dum, 04 Martie '12, ora 13:15

Salut
Bine ai venit pe forum ca multi fan LEGO (include si Technicul) ma bucur ca te-ai alaturat si ca ai o colectie frumoasa.

Eu nu am prea mult Technic doar front end loader si container transport dar am cumparat cateva (sute de) piese separat si am construit un Trial truck (o serie Technic fan made).Oamenii fac masinute technic cu suspensii si motoare puternice,controlate prin telecomanda si concureaza cu ceilalti.

Cred ca te vei simti bine pe aici si vei gasi prieteni Technic-isti roflol

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Dum, 04 Martie '12, ora 14:43

Mersi! Bine v-am gasit!

Momentan nu am timp de MOC-uri(poate pe viitor)..deoarece ajung seara tarziu pe la 19 de la lucru..si am si o fetita de 2 ani care imi ocupa timpul:)...iar daca am piese Lego in fata ei..nu cred ca va imaginati cam ce poate face cu ele:).

Cu siguranta imi plac si celelalte teme Lego...numai ca din lipsa banilor, spatiului de depozitare ma concentrez pe Technic.
Planul meu ar fi sa achizitionez anual flagshipul ptr ca ofera foarte multe functii, etc, dar, de multe ori sunt seturi mai mici care sunt foarte bine realizate.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 04 Martie '12, ora 21:19

sal bine ai venit.

zici ca n-ai timp de MOCuit? si atunci ce e aceea macara cu senile? ;)

tine-o tot asa.

P.S.: speram ca si micuta sa calce pe urmele tatalui intr-o zi :)
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

danyboy
comunicativ
comunicativ

Mesaj de danyboy » Dum, 04 Martie '12, ora 21:57

Salut,

Bine ai venit! Foarte frumoasa colectia.
Cand mai creste micuta ta, atunci poate ne intalnim si ii lasam pe copii sa se joace impreuna si noi cu ei.
Numai bine.

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Dum, 04 Martie '12, ora 22:49

lapsanszkitamas scrie:sal bine ai venit. zici ca n-ai timp de MOCuit? si atunci ce e aceea macara cu senile? ;) tine-o tot asa. P.S.: speram ca si micuta sa calce pe urmele tatalui intr-o zi :)

Acea macara este modelul B al lui 8047:

http://www.brickset.com/detail/?Set=8047-1

Cu siguranta a mea a mica e o norocoasa. Ii voi lua Lego. Ii ajuta sa gandeasca cu fiecare constructie.

I-am luat cadou Lego creator unui nepotel de 4 ani si cred ca pana acum a facut cele 3 modele de 3,4 ori fiecare:).

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 05 Martie '12, ora 17:57

Cata scrie:
lapsanszkitamas scrie:sal bine ai venit. zici ca n-ai timp de MOCuit? si atunci ce e aceea macara cu senile? ;) tine-o tot asa. P.S.: speram ca si micuta sa calce pe urmele tatalui intr-o zi :)

EPIC FAIL
roflol roflol v-am spus ca-s pe langa cand vine vorba de lego technic roflol roflol
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Mar, 06 Martie '12, ora 15:38

lapsanszkitamas scrie:
Cata scrie:

EPIC FAIL
roflol roflol v-am spus ca-s pe langa cand vine vorba de lego technic roflol roflol
Nu e nici o problema, tu esti fan Start Wars. Trebuie foarte multi bani sa colectionezi mai multe teme...
Eu deocamdata raman pe Technic, desi imi plac si multe alte teme gen City, Creator, Star Wars.

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Lun, 19 Martie '12, ora 13:43

Am terminat de construit Lego 8043 Excavator. Fenomenal, epic acest set. Foarte bine gandit, desing fain, plus functii multe comandate remote prin telecomanda.
Va recomand sa il cumparati acum cat timp mai e pe piata la un pret bun.

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Joi, 05 Aprilie '12, ora 21:46

Hello, Cata!

Ma bucur ca s-a mai alaturat cineva din TM pe forum. Suntem cam putini pe aici :(
Si eu sunt fan Technic si cu aceeasi problema ca tine: lipsa de timp pt MOC-uit.

Ai o colectie frumoasa; poti sa o pui si pe brickset.com si sa o postezi la rubrica "Colectiile noastre !" de pe forum.
Ca si achizitii viitoare, ti-as recomanda un set Mindstorms. Sigur o sa-ti placaca :D

Oricum, bine ai venit pe forum! Poate facem o intalnire candva cu toti membrii din Timisoara :)