[REVIEW] Lego City Airport 3182

Scrie răspuns
danyboy
comunicativ
comunicativ

[REVIEW] Lego City Airport 3182

Mesaj de danyboy » Joi, 23 Februarie '12, ora 21:54

Am zis sa fac un review scurt pentru acest set 3182, City Airport, cumparat acum doua zile:

Setul e foarte interesant (pentru noi e primul set mai mare). Avionul e chiar maricel si poti sa-l desfaci si sa asezi pasagerii in avion si are detalii interesante.

Aeroportul are intrarea principala, precum si doua porti, una pentru plecari si alte pentru sosiri. Pe langa mai are un loc de asteptare si unul de supraveghere aeroport.

Turnul de control - detalii interesante.

Ca si puncte in minus as da pentru statia de alimentare - e cam mica si masina care duce bagajele - prea mica.

Eu il recomand, fiul meu cel mare e tare incantat, mai ales de avion.

Poza cu ce contine setul, dar fara turnul de control
Imagine

Imagine

Aeroportul - din fata
Imagine

Aeroportul - din spate (1)
Imagine

Aeroportul - din spate (2)
Imagine

Tot setul (apare si turnul de control)
Imagine

Turnul de control - fata
Imagine

Turnul de control - spate
Imagine

Masina care duce bagajele si statia de alimentare
Imagine

FreeK
gură spartă
gură spartă

Re: [REVIEW] Lego City Airport 3182

Mesaj de FreeK » Joi, 23 Februarie '12, ora 22:32

Foarte interesat review si set in acelasi timp. Imi place in special avionul, desi poate umpic prea mare fata de restul setului.

danyboy
comunicativ
comunicativ

Mesaj de danyboy » Vin, 24 Februarie '12, ora 17:23

Mersi FreeK pentru comentariu. Si eu sunt de aceeasi parere, dar daca faceau aeroportul si masina putin mai mari, nu cred ca se supara nimeni.

Oricum, vad ca nu e prea interesant pentru ceilalti un astfel de review (si probabil pe buna dreptate, sunt o groaza de locuri pe internet unde poti gasii mai multe informatii si mai bune despre setul asta si nu numai), asa ca probabil a fost primul si ultimul meu review. Sincer, asteptam mai multe critici la review (de exemplu nu am dat nota, dar intentionat pentru ca nu inca nu ma prea pricep si stau prost si cu timpul), dar asta e.

Numai bine.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Vin, 24 Februarie '12, ora 17:58

Nu am avut chef sa comentez roflol

OFF:Ahhh e bun reviewul ... cand scriu eu nu comenteaza multi ...

Oricum pana acum in colectia mea nu au avut loc avioanele din lipsa de fonduri :?
Poate in viitor,dar setul e fain dar ! Cladirea chiar nu imi place pentru ca nu este complketa,la fel si turnul de control...
Scara aia mobila ... pai e groaznica ... ce e fain e lampa aia CITY roflol nu il primesti in multe seturi ...
Iar masinuta e in regula pentru mine poate ar trebui un pic mai mare si sa mai puna o remorca dupa ;)

Continua cu reviewurile :D