VI. HERESY

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: VI. HERESY

Mesaj de N33 » Vin, 03 Februarie '12, ora 15:57

Despre asta: viewtopic.php?f=24&t=770

Cum ? ... pai pe o masa roflol Daca le ai pe toate vor fi expuse in rand la coltul povestilor ... si din astea ...

Dar este o mica problema,daca nu prezinta nimic Devo la un "nenea" (care se ocupa cu expozitii) nu cred ca va iesi ceva ...
De aceea vreau sa imprumut cateva poze de la tine ... si de la ceilalti. ;)

devoratorul
gură spartă
gură spartă

Mesaj de devoratorul » Vin, 03 Februarie '12, ora 19:12

evident este faptul ca mihai nu are toate aceste mocuri facute......dar are pozele....care pot fi imprimate pe un format mai mare si pot fi expuse.....art gallery style cu tema 9 Circles of Hell-Divine Comedy ;)

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Vin, 03 Februarie '12, ora 20:10

devoratorul scrie:evident este faptul ca mihai nu are toate aceste mocuri facute......dar are pozele....care pot fi imprimate pe un format mai mare si pot fi expuse.....art gallery style cu tema 9 Circles of Hell-Divine Comedy ;)
Asa este, nu am o super colectie de lego si intotdeauna dupa ce fotografiez un moc refolosesc piesele.

As fi foarte incantat sa am un coltisor al meu de "art gallery" unde lumea sa imi poata admira lucrarile.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Vin, 03 Februarie '12, ora 20:19

Care dintre fotografii vrei sa folosesti?

Da, sunt de acord sa folosesti pozele mele pentru expozitie dar sa specifici autorul creatiilor respective (numele meu complet) si link catre profilul meu de pe MOCpages. http://www.mocpages.com/home.php/63526
Ultima oară modificat Vin, 03 Februarie '12, ora 21:07 de către Mihai Marius Mihu, modificat 1 dată în total.

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Vin, 03 Februarie '12, ora 20:22

Bine,iti multumesc pt ajutor nu te voi dezamagi :D

Da,asa voi face ! pai este ceva normal sa scrii numele creatorului.

Doar sa ajungem sa facem expozitia roflol

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Sâm, 04 Februarie '12, ora 19:30

Pozele mele sa ramana asa cum sunt, sa nu fie modificate.
Te rog sa ma consulti inainte sa le publici, le vom alege impreuna pe cele mai reusite.

Iti urez succes si felicitari pentru initiativa. Daca o sa se tina in Bucuresti cred ca as putea sa ajung si eu... si de ce nu sa prezint si un MOC. :) Depinde de programul pe care il voi avea la servici...

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mie, 15 Februarie '12, ora 22:01

devoratorul
gură spartă
gură spartă

Mesaj de devoratorul » Joi, 16 Februarie '12, ora 18:32

nup....nu imi place mie :) ideea este de a avea fiecare cratie imprimata pe un format mai maricel si pusa pe perete ca o expozitie.....cu tema ........nu mai spun ca o stie toata lumea.... eventual si o masuta mica cu un moc fizic a uneia dintre acestea. Multe modificari nu ar trebui aduse la aceste photo..maxim numele autorului in colt undeva si o emblema mica rolug sub aceasta.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Joi, 16 Februarie '12, ora 19:30

Imi place fundalul ca da efect de foc dar sunt de parere ca ar trebui sa mergem pe un design mai simplu ca sa iasa mai mult in evidenta pozele, logourile si textul.

Am facut si eu o versiune tinand cont de aceste aspecte iar pozele alb negru ramanand sa fie inlocuite cu ultimele 3 din serie dupa ce o sa le termin...

http://www.brickshelf.com/gallery/Mihai ... s_demo.jpg

In spatiul alb se poate pune logourile etc daca este cazul.

Multumesc.

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Joi, 16 Februarie '12, ora 19:37

Pai este un inceput bun ...
Incerc si alt ceva dar poza aia era pentru reclama sau asa ceva pentru ca la expo vor vi impeimate individual la expo,si pe mine m-a cam enervat ca de facul ala nu vezi prea mult ... dar mi s-a parut o idee buna facut daca tot sunt cercurile iadului.

mai incerc si cu alte MOCuri si ma voi intoarce si la ale tale.
Am facut si eu o versiune tinand cont de aceste aspecte iar pozele alb negru ramanand sa fie inlocuite cu ultimele 3 din serie dupa ce o sa le termin...
Da doar ca pozele alea alb negru ... stiu si eu nu sunt 7-8-9 acealeasi cu 4-6 de aceea mi se apre ciudat .... mai bine il lasi alb.