Colectiile noastre !
Re: Colectiile noastre !
In sfarsit am reusit sa -mi ordonez cat de cat colectia ! Am si minifigurine separate -(din seturi pe care nu le am) -sau dubluri dar deocamdata nu le-am ''descurcat'' Unele seturi au fost cumparate pentru piese -motiv pentru care cate un set apare de ''n'' ori !
https://brickset.com/sets/ownedby-MARIA_DABIJA
https://brickset.com/sets/ownedby-MARIA_DABIJA
Ultima oară modificat Joi, 04 Noiembrie '21, ora 20:10 de către chyck, modificat de 4 ori în total.
-
- gură spartă
wow, foarte faine seturi. Nu stiu unde ai loc de ele
- Homersapien
- gură spartă
Wow, fantastica colectie dar cel mai mult ma uimeste cat LEGO Technic ai . Din colectia ta doar Ferrari F40 mi-l doresc .
Tehnicul a '' venit'' pentru ca-mi plac masinile !(Colectiile tehnic ,speed +unele masini creator sau din alte serii de seturi alaturi de brickheadz si arhitecture sunt singurele insirate prin casa(adica intregi/asamblate-nu prin sertare !)Homersapien scrie: ↑Vin, 05 Noiembrie '21, ora 09:15Wow, fantastica colectie dar cel mai mult ma uimeste cat LEGO Technic ai . Din colectia ta doar Ferrari F40 mi-l doresc .
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
Jezus Krisztus Szent Maria si roaba lui Zebedeu! Ce de seturi spectaculoase! Sunt doar la primele doua paginii de cate o suta de seturi si sunt impresionat! Dupa postarea de la "Ce teme nu ne plac" ma asteptam sa vad maxim 2-3 polybaguri/seturi de 10-20$ din seria Technic. Mi-a picat fata cand am vazut macarau, si a picat fata si de pe masa cand am vazut supercars. Si trenuri fara numar
Am speranta ca intr-o zi te vom avea ca membru de baza in biserica trenurilor si/sau la erezia technic Adica deja ai un set TT (42070), pana la MOCuirea unui TT e un pas mic. Stim ca talent ai ca doar ai motorizat fantana
Am speranta ca intr-o zi te vom avea ca membru de baza in biserica trenurilor si/sau la erezia technic Adica deja ai un set TT (42070), pana la MOCuirea unui TT e un pas mic. Stim ca talent ai ca doar ai motorizat fantana
...Uitsem....si trenurile sunt asamblate si insirate .... ! lLa erezii nu ma bag ca sunt catolica !lapsanszkitamas scrie: ↑Vin, 05 Noiembrie '21, ora 10:10Jezus Krisztus Szent Maria si roaba lui Zebedeu! Ce de seturi spectaculoase! Sunt doar la primele doua paginii de cate o suta de seturi si sunt impresionat! Dupa postarea de la "Ce teme nu ne plac" ma asteptam sa vad maxim 2-3 polybaguri/seturi de 10-20$ din seria Technic. Mi-a picat fata cand am vazut macarau, si a picat fata si de pe masa cand am vazut supercars. Si trenuri fara numar
-
- gură spartă
Cum ti-s organizate piesele in sertare? Se poate 1-2 poze?
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
Alea doua portocalii cu fata spre camera din stanga sus sunt 2 Horizoane Express (10233) si vagoanele din setul lor sunt in spatele locomotivei rosii si locomotiva respectiva nu e moc, e dintr-un set de rar de trenuri Lego Factory Hobby Train (10183) e unul din cele 30 de modele pe care le poti sa le construiesti cu piesele din acel set, am si un motor de 9V si sine pentru el.
Si partea a 2-a, ce nu au avut loc in dulap (de tot ce tine de trenuri din colectia mea)
Trenul Cargo cel mai nou de le Lego City
Gara
Santa Fe (versiunea mea, deci practic e un MOC, cu cateva modificari fata de seturile originale Santa Fe) - un review mai detaliat aici: viewtopic.php?f=2&t=7876