10261 creator expert roller coaster
- iuliand
- gură spartă
- Judet: Constanta
10261 creator expert roller coaster
Ultima oară modificat Joi, 26 Aprilie '18, ora 21:25 de către iuliand, modificat 1 dată în total.
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
Re: 10261 creator expert roller coaster
Hater here, reporting for duty. Daca la expozitiile noastre apare chestia aia, imi dau demisia din RoLUG
- iuliand
- gură spartă
Dar ce problema ai tu cu muritorii de rand care se incanta la noile piesulici de plastic frumos colorate?
- lapsanszkitamas
- gură spartă
Voiam altă configurație de piesulici de plastic frumos colorate Nu mă băgați în seamă, doar îmi fac datoria de troll/hater. Abia aștept să apară trenurile să le fac critica
-
- gură spartă
@lapsanszkitamas vezi ca la trenul de pasageri trebuie de fapt 2 pentru a face trenul complet. O sa ajunga cel de pasageri pe undeva pe la 800 ron
- lapsanszkitamas
- gură spartă
https://www.youtube.com/watch?v=xLC0Jg1ZN7k
Mecanismul si functia sunt impresionante. Pretul si noul viciu de a lansa seturi care mai dde care mai scumpe sunt in continuare puncte negre masive. Si hype-ul pentru setul asta va face sa devina o chestie plictisitoare, exact cum a fost si cu ferris wheel si carousel
Mecanismul si functia sunt impresionante. Pretul si noul viciu de a lansa seturi care mai dde care mai scumpe sunt in continuare puncte negre masive. Si hype-ul pentru setul asta va face sa devina o chestie plictisitoare, exact cum a fost si cu ferris wheel si carousel
- Matei_B
- gură spartă
- Judet: Iasi
dap, chiar arata bine si funtia e destul de faina. dar e clar prea scump si nu pare foarte rezistent la copii. oricum, cred ca o sa arunc un ochi pe instructiuni inainte sa imi formez o opinie completa despre set
- lapsanszkitamas
- gură spartă
Si totusi, sunt curios daca se pot folosi sinele astea pentru ceva serios, cum ar fi un monorail sau CFI/CFF. E clar ca motorizarea ar trebui sa fie ceva smecher, ca rotile de tren nu sunt compatibile cu sinele astea
- braker23
- gură spartă
- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Sigur se poate, o sa apara pe YT careva cu vreo solutie, cat de curand.
- iuliand
- gură spartă
Pentru sinele in sine eu sunt super excitat. Ma bucur ca au in final si sectiuni oblice fara de care nu se putea face un rollercoaster serios. Culoarea rosie a sinelor este acceptabila, comuna pentru multe rollercoastere reale. Oricum este o culoare care imi place mai mult decat mov sau galben.
Setul mi se pare interesant, dar are si cateva neajunsuri: pretul, numarul mare de piese repetitive (chain link-uri si 2x2 rotunde) care umfla piece count-ul si dimensiunea care il face greu de plasat in casa.
Setul mi se pare interesant, dar are si cateva neajunsuri: pretul, numarul mare de piese repetitive (chain link-uri si 2x2 rotunde) care umfla piece count-ul si dimensiunea care il face greu de plasat in casa.
Daca cumperi trei seturi poti sa faci asta:
https://www.youtube.com/watch?v=rcpO5EnSmP8
Mie si ....pisicii mele ne place setul ! .....intr-adevar e mare si cu piese repetitive (dar e destul de rezistent).......si foarte scump.....nu cred ca merita 3 seturi- se poate completa si cu piese la bucata pentru a iesi ceea ce a postat Tig......sigur se poate face un monorail pe sinele acelea care permit orice traseu sau pozitie.....
- iuliand
- gură spartă
tlg2014 scrie: ↑Dum, 17 Iunie '18, ora 15:59Daca cumperi trei seturi poti sa faci asta:
Meserie!!! Dupa ce vezi asta, setul initial ar putea sa ti se para mic...