MOC-ul are vreo 700 piese, instructiunile sunt in poze clare si usor de urmarit. La unele etape sunt oferite si explicatii suplimentare. Modelul nu este complicat ca tehnica, necesita doar piese banale si vreo 2-3 ore pentru montare. Partea electrica este compusa din 2 L-uri (multiplicate 3:1), un Servo, un BBox mic, receiver si un set de LEDuri (optional). Rotile folosite sunt 49.5x20, dar puteti pune si mai mici (arata bine si cu cele de pe T1 Camper, Mini/Ferrari F40).
Am folosit acumulatori pentru a o alimenta (deci 7.2V in loc de 9V) si totusi camioneta este surprinzator de rapida:

As zice ca e similara unui model dotat cu RCuri!
Daca vreti ceva mai lent, raportul de multiplicare al motoarelor se poate schimba usor la: 1.667:1 sau 1:1, chiar si dupa asamblarea completa a modelului.
Masina nu este neaparat frumoasa (nici nu e necesar, doar e o utilitara), nu seamana cu modele reale si nici nu cred ca asta a fost intentia.

La prima vedere, s-ar zice ca design-ul nu a primit prea multa atentie. Total gresit! Cabina e bine realizata, imi plac unghiurile ei (personal as fi facut-o cubica

Bena pare simpla, dar lasa sentimentul de "bine facut" datorita marginilor rotunjite ce acopera totodata gaurile din liftarmuri. Aparatorile de noroi sunt incorporate la fix si ascund in mare parte griul motoarelor.

Ca minusuri pentru acest MOC as nota directia, care e relativ fragila si unele piese i se pot desprinde in urma accidentelor cu mobila sau alte obiete din casa

Dupa o perioada de mad driving

Daca aveti chef de construit ceva haios si rapid, la scara cu omuletii Duplo si bun de carat obiecte mici prin casa, v-ati gasit MOCul!