Speram sa fie cu PF...

nici pe mine, e uratlapsanszkitamas scrie:De era negru poate consideram investiția, dar portocaliu nu mă atrage
Dupa standardele technic e chiar frumos. Este setul cel mai "imbracat" cu paneluri de pana acum. Pe mine nu ma deranjeaza ca e portocaliu, in schimb ma roade curiozitatea sa vad cum e facuta cutia aia de viteze (cu piesa cea noua).Matei_B scrie:nici pe mine, e uratlapsanszkitamas scrie:De era negru poate consideram investiția, dar portocaliu nu mă atrage
de acord . dar are ar fi fain si ar merita daca i-ar pune alb pe unele parti ca in varianta de curseMatei_B scrie:nici pe mine, e uratlapsanszkitamas scrie:De era negru poate consideram investiția, dar portocaliu nu mă atrage
adevarat dar tot cu ochi de tehnician trebuie sa privim si ce piese putem refolosi si cam cu ce scop... adica portocaliul ala e cam uratel pentru viitoare MOC-uri+ ca ar fi aratat mult mai fain intr-o combinatie de alb cu inca ceva sau de albastru cu 2 dungi portocalii iar din cate am vazut eu din video sasiul sau partea centrala a lui seamana foarte bine cu cel din setul 42050, cei care l-au construit stiu despre ce vorbesc deci nu sunt sigur ca vezi atatea tehnici de build+ ca o sa gasesti speed build si rewiew la sariel si instructiunile in 2017 or sa fie peste tot daca nu chiar in 2016 si daca ar fi fost 200 de euro nu 300 atunci il cumparam garantat dar nu merita... pur si simplu nu meritaiuliand scrie:GT3 RS este promovat de porsche in portocaliu (de fapt un rosu caramiziu) asa ca Lego a trebuit sa se conformeze in privinta culorii, setul fiind conceput in stransa legatura cu porsche si supus aprobarii lor.
In opinia mea setul se adreeaza AFOL-ilor cu experienta in technic. Daca nu te pasioneaza mecanismele si solutiile ingenioase si te uiti doar la aspect atunci setul nu este pentru tine. Trebuie privit cu ochi de tehnician, nu cu ochi de artist.