Age Range:5-7 Years
Oh, China, you never fail to amaze me

Age Range:5-7 Years
De ce sa le amesteci cu cele originale? Si eu l-as lua probabil, daca as fi fan Porsche. Dar in nici un caz nu as amesteca piesele, l-as cumpara doar pentru display.iuliand scrie:Mi s-ar parea oribil numai gandul ca niste piese fake s-ar putea amesteca cu cele originale.
Well played!lapsanszkitamas scrie:Sa' sa vinzi un set scump cat un rinichi cu transmisia tampita si gresita nu e imoral? Zic si eu![]()
![]()
Sa nu exageram. Nu e ca si cum ti-ai lua teapa. Pana la urma e Lego si poti sa ti-l modezi cum vrei tu.lapsanszkitamas scrie:Sa' sa vinzi un set scump cat un rinichi cu transmisia tampita si gresita nu e imoral? Zic si eu![]()
![]()
NIci nu ma gandesc sa fac asa ceva, mai bine nu cumpar setul de la bun inceput. Setul asta (scaparile ramase dupa ani de design) + raspunsurile oficialilor TLG dupa semnalarea problemelor mi se par o lipsa de respect pentru public.thedutch21 scrie:Pentru cei care au totusi 300euro de dat pe un set overpriced si plin de erori, exista niste fix-uri pentru partea tehnica a modelului: https://bricksafe.com/files/Didumos/420 ... Errata.pdf