Info Lego Technic 42056 Porsche 911 GT3 RS
- iuliand
- gură spartă
- Judet: Constanta
Re: Info Lego Technic 42056 Porsche 911 GT3 RS
Foarte bine. Sper sa reuseasca sa-i sperie putin.
O sa tina cel putin un an pana la prima hotarare si oricum nu va fi finala, si foarte probabil Lego o sa piarda procesul ...
Adevarul ii ca la un pret foarte mic 200-300 de lei as incerca Porsche-le de la Lepin.
Adevarul ii ca la un pret foarte mic 200-300 de lei as incerca Porsche-le de la Lepin.
- iuliand
- gură spartă
Bine de stiut care sunt diferentele.
- thedutch21
- gură spartă
deci? ne luam niste "bibelouri" Lepin?
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
De era roșu sau negru mă aruncam pe el imediat Ştefan dacă găsești Porscheul ăsta contrafăcut la un preț acceptabil dă o circulară, poate scoatem o reducere la transport Ca și bibelou de furat ochii musafirilor, desigur. Nu m-aș abate de la Sfânta Cale a Purismului pentru un Porsche cu transmisia stricată
Desi nu este lego, va plac cele 2 culori? https://www.youtube.com/watch?v=jvIcARV_oSY
- iuliand
- gură spartă
Ma scuzati,
Eu nici nu le-as pune pe astea pe youtube. De ce sa le promovezi?! Cu cat sunt mai mult comentate cu atat o sa apara mai multi doritori care vor incuraja piata de fake-uri. Peste cativa ani nu o sa mai putem distinge piesele originale de fake cand cumparam piese la Kg...
Eu nici nu le-as pune pe astea pe youtube. De ce sa le promovezi?! Cu cat sunt mai mult comentate cu atat o sa apara mai multi doritori care vor incuraja piata de fake-uri. Peste cativa ani nu o sa mai putem distinge piesele originale de fake cand cumparam piese la Kg...
oricum cand iei la Kg sansele sa gasesti piese fake sunt pe putin 80%
- iuliand
- gură spartă
Problema e ca fake-urile devin din ce in ce mai bune si greu de distins de originale. Trebuie un ochi format ca sa le deosebesti, iar pentru unele piese este practic imposibil (cum ar fi pinii). Eu raman la parerea mea ca seturile fake nu ar trebui promovate sub nici o forma, negativa sau pozitiva.