IMPORTANT: Codul de Conduita

Scrie răspuns
Avatar utilizator
AdrianFlorea
Fondator
Fondator
Mesaje: 222
Membru din: Lun, 10 Septembrie '07, ora 20:53
Localitate: Billund- DK
Contact:

IMPORTANT: Codul de Conduita

Mesaj de AdrianFlorea » Vin, 20 Februarie '09, ora 16:17

Va aflati pe forumul ROlug , adica Romanian Lego Users's group. Un forum pe care este binevenit oricine care este fan LEGO, indiferent de varsta. Din cate se vede, forumul este inr-un stadiu incipient, speram ca cu timpul vom acumula mai multi membrii din Romania, si astfel comunitatea va creste. Daca puteti, va rugam sa raspanditi vestea existentei acestui forum catre alti fani LEGO.

Odata ce deveniti membru al forumului ROLUG, veti fi obligati respectati aceste reguli pentru a face acest loc unul cat mai placut.

-In primul rand, acest forum este dedicat persoanelor de diferite varste, asta inseamna ca vor fi (cu timpul) si tineri membrii. Din acest motiv va sfatuiesc prietenos sa va masurati cuvintele, adica sa evitati obscenitatile, insultele, cuintele cu conotatii sexuale, fie in posturi, imagini postate, semnaturi, sau avatar.

-Felul in care faceti un topic sau postati are cateva reguli care trebuie respectate. Nu se va tolera spam-ul (repetarea unui post sau topic in mod intentionat). Topicurile Off-topic, in afara forumului destinat special pentru aceasta activitate, vor fi inchise.

-Poze in posturi sunt admise, marimea acestora nu are voie sa depaseasca 600 x 600 pixeli. Pentru a nu incetini incarcarea siteului pentru cei care nu beneficeaza de o conexiune buna.

-Legile care se aplica in realitate, se aplica si aici. Activitatile ilegale, sub orice forma, vor fi sanctionate.

-Semnaturile. Va rugam sa nu exagerati cu marimea semnaturii. Aceasta va trebui sa respecte un maxim de 5 randuri (inclusiv randuri necompletate). Semnaturile au voie sa contina imagini, si/sau linkuri, dar nu au voie sa contina GIF-uri (animatii).

-Avatarurile. Deocamdata nu avem o galerie personala cu imagini pentru avatar, dar cu timpul ne vom ocupa si de asta. Membrii au dreptul sa uploadeze imagini drept avataruri, dar aceastea nu au voie sa depaseasca 80 x 80 pixeli. Deasemenea, avatarurile nu pot contine imagini obscene, vulgare, etc etc. , si nici GIF-uri (acestea cauzeaza incarcarea grea a paginilor).

-Fiecare membru, indiferent de motiv, are voie sa aiba doar UN cont pe acest forum.


Si tineti minte, cel mai important: BUNUL SIMT!

Daca aveti intrebari, sugestii, comentarii, trimiteti-mi un mesaj privat, si voi fi bucuros sa va ajut.