Intrebarea e simpla: De unde vine username-ul vostru?
Incep eu: Nick-Name (Sau NickName, dupa caz)
Nick este porecla mea reala, inventata de profa de engleza (
Iar Nick-Name, este un joc de cuvinte. Nickname inseamna, intradevar porecla

N33 e creatura aia din joc care se schimba cum vrea. Si are un buton de auto-distrugere care se poate apasa cu mana sau se apasa automat daca cineva afla acel lucru secret. Asa ca daca il mai vreti pe N33 nu mai intrebati nimic.N33 scrie:Bine daca ati spus si voi ...
N33 (N-33) este un numar dintr-o serie (se poate numi si rang) care incepe cu A1 sau Alfa1 si se termina cu Zxx ... nu stiu nu am hotarat inaca.
Acest "nickname" am gasit intr-un joc online unde era ceva ... humanoid care se transforma si avea numele N33.Apoi a ajuns in acea serie ...
Celelalte informatii sunt secrete,daca afla cineva nu va iesi prea bine viitorul

A evoluat înseamnă că robotul ăla are acum un buton de auto-distrugere în talpă?? roflol roflolN33 scrie:Dinutzu te prind eu can ma duc in Bucuresti ...
Nu are prea multa legatura cu chestia aia din joc ... pt doar acolo l-am gasit ... a evoluat mult de atunci

De când au bombele nucleare telecomandă? Poate PF?N33 scrie:Nu la aia ma refer ... Dintr-un nume din joc a ajuns un rang/cod.
Apropo ai tu o bomba nucleara in cap si telecomanda e la mine.Mu hahahahaaa !!!

Te bag într-o budă făcută din NXT, iar apoi când îi dau un șut cu un pantof albastru se va face avion și te va duce spre Irak. roflol roflolN33 scrie:De cand ti-lam implantat in cap !!! si din totdeauna,daca bombele normale au si cele nucleare poate sa aiba.
Nu este PF ...