Filme & Cinema

AdrianFlorea
Fondator
Fondator

Filme & Cinema

Mesaj de AdrianFlorea » Mar, 14 Iulie '09, ora 21:22

Ca sa sparg gheata am decis sa deschid o discutie despre actuale si viitoare filme care vor fi difuzate la cinema la noi in Ro. Fiind un subiect larg si la care poate participa aproape oricine.

Da, stiu ca pentru multi cinema este sinonim cu luat de pe torrent la cea mai decenta calitate, dar din cand in cand mai apare cate un film care merita vazut pe marele ecran (si merita indurate comentariile taranilor din randul din spate :D ).

Simtiti-va liberi sa comentati filme care se difuzeaza acuma sau in viitorul apropiat (sau indepartat, fie), gusturi personale, intrigi, etc. etc.

Personal sunt foarte captivat de doua filme SF care vor fi lansate anul asta inspre august. Primul este District 9, care are insfarsit o poveste originala in tema respectiva (extraterestrii :D)... pe langa asta are si niste mecha care par foarte meseriasi.

Al doile-a film este Moon, care aduce aminte de 2001 Space odyssey si the Astronaut's wife ..deci o latura mult mai psihologica a genului SF.

Vizionare placuta!

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Mie, 15 Iulie '09, ora 21:57

Mhmm...interesant...Merita de vazut.

Eu v-as recomanda "Slumdog Milionare". Filmul este un pic mai vechi (tot din 2009 parca) dar merita, repet, merita vzut! Titlul filmului este sugestiv: este vorba de un baiat sarac din india care a ajuns sa concureze la un fel de concurs gen "vrei sa fii miliardar" unde castiga.

Vizionare Placuta!

legoman
comunicativ
comunicativ

Mesaj de legoman » Mie, 15 Iulie '09, ora 22:17

Eu va recomand Dune.
Filmul din 1984 in regia lui David Lynch (trebuie zis mai mult?!?)
+ serialul de 3 filme din 2000.
Se pare ca si la anul va fi un film Dune.

Merita si de citit, Frank Herbert a scris romanele, sint cam multe ... 17 daca calculez bine + ultimul apare in luna august.
Dune e un univers care zic eu il pune in umbra pe Star Wars (sint si fan SW) dar acesta nu este pentru copii.

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Mesaj de ikarus » Joi, 16 Iulie '09, ora 00:16

La cinema am mai fost doar la festivale de scurtmetraj.

legoman, sti ca este si o serie/serial Dune pe baza celor 3 filme. Putin mai slabe, dar cu aceeasi actori & co, exploreaza mai in detaliu universul.

Ultimul film care m-a impresionat a fost "The Man From Earth". Este vorba despre un om, care le zice prietenilor ca s-a nascut in epoca de piatra. Film de buget mic si regie nu tocmai stralucitoare, dar m-a captivat cumva.

District 9, pare interesant, cam cum ar fi trebuit sa fie Transformers 2. The Moon, hmmm, nici Space Odyssey nu mi-a prea placut, nici Solaris (a lui Sodebergh). Oricum, mersi de pont :D!

legowako
guraliv
guraliv

Mesaj de legowako » Joi, 16 Iulie '09, ora 08:13

District 9 e super (imi place mecha-ul).Si Transformers 2 e fain mult mai bun decat primul. Eu astept sa apara harry potter and the half blood prince pe la noi la cinema. :D :D .oricum cred ca va fi o diferenta mare dintre carte si film

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Joi, 16 Iulie '09, ora 08:55

Hmmm...nu prea sunt la curent cu noiile filme...cand se lanseaza Harry Potter And The Half Blood Prince ?
Imagine

mike962
comunicativ
comunicativ

Mesaj de mike962 » Lun, 03 August '09, ora 17:26

Transformers 2

Un film retardat

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Mesaj de alexutzu300 » Lun, 03 August '09, ora 22:34

UP,eu unul l-am iubit,a fost un film frumos,cu tot ce ii trebuie,chiar daca a fost animatie.4.5/5
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Mar, 04 August '09, ora 12:50

Harry Potter And The Half Blood Prince nu e prea stralucit. A omis o gramada de lucruri vitale din carte si le-a inlocuit. Diferente uriase intre carte si film. Personal nu vi l-as recomanda...
Imagine

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Mesaj de alexutzu300 » Mie, 02 Septembrie '09, ora 17:17

Battle for Terra 3D-Desi nu ma asteptam la mare lucru,filmul a fost frumos,chiar o lectie de viata,daca e sa o iei asa,s-a sacrificat un om pentru 2 lumi-9/10
Eurotrip-Haios film,haioasa poveste,nimic de zis-8,5/10
Fired Up-Nu prea multe de comentat,a fost o portie buna de ras,fumoase cascadorii-9/10
Hannah Montana-Nu prea multe faze de ras,dar una geniala e cea in care Billy Ray salveaza farfuria cu Elvis,si o sparge singur :lol: In rest,sunt momente frumoase-8.5/10
The Game Plan-The Rock is simply......THE KING :lol: Destul de dragut filmul,si chiar mi-as dori si eu o telecomanda cu care sa imi pot controla casa :lol: -9/10
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.

Raygun
tăcut
tăcut

Re: Filme & Cinema

Mesaj de Raygun » Dum, 18 Iulie '10, ora 10:20

Recomand Toy Story 3, poate il mai prindeti la cinema :)

Pixar a facut o treaba buna si de data asta, si mi-a parut ca filmul se adresa atat copiilor, dar si adultilor.
Pe mine m-a dus la intrebarea... ce s-a intamplat cu jucariile mele? :)

Btw, ce credeti de LEGO Toy Story? Am vazut ca au "invadat" magazinele mari (carrefour, etc)
My LEGO mini-Comics: http://raygun-comics.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

ikarus
gură spartă
gură spartă

Mesaj de ikarus » Dum, 18 Iulie '10, ora 10:46

Dap, am fost si eu. SI prietenei i-a placut foarte multe, si ea n-a vazut primele 2 filme.

Eu m-am intrebat daca jucariile mele sunt in maini lafel de bune precum ale lui Bonnie, mai toate fiind daruite altor copii.

Cat despre seturile Toy Story ... ma lasa cam rece, in afara de cele cu soldatei. Mi-ar fi placut mai mult daca adaptau personajele la Lego, nu invers (Woody cu picioare lungi etc.).
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Dum, 18 Iulie '10, ora 10:55

Ieri am fost la Shrek Forever After 3D subtitrat. La cinema-ul din Pitesti erau 2 versiuni: una dublata si una subtitrata. Am ales-o pe cea subtitrata pentru ca nici un actor nu ii poate inlocui vocea lui Eddi Murphy.

Anyway...a fost un film pe cinste, distractiv si cu un storyline potrivit. Efectele 3D au fost foarte reusite.

Personal vi l-as recomanda :)
Imagine

ikarus
gură spartă
gură spartă

Mesaj de ikarus » Dum, 18 Iulie '10, ora 11:07

Da? Shrek 3 mi s-a parut deja extrem de tras de par ... Shrek 4 e mai bun?
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Dum, 18 Iulie '10, ora 14:53

Cel putin asa mi s-a parut mie. Intradevar, Shrek 3 nu a fost ceva extraordinar insa Shrek 4 este cu siguranta mai bun (poate datorita efectelor roflol )
Imagine