Teluri marete...
- thedutch21
- gură spartă
Re: Teluri marete...
@tamas: mi-a scapat
@ikon: daca ai da si o minifig cu mouse-ul poate ai reusi sa-l vinzi mai repede pe aici
@ikon: daca ai da si o minifig cu mouse-ul poate ai reusi sa-l vinzi mai repede pe aici
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
daca ma gandesc mai bine un obiectiv realist este sa postez noile MOCuri. usor de zis, si mai usor de facut! am nevoie doar de un B-52G, o bomba JDAM de 1 t si coordonatele exacte ale liceului...
Beunăziua. Va invit sa creaţi un site gratis.
- AlexDesign
- gură spartă
Joaca NFSW si ai sa vezi de ce nu as stange in viata mea de Charger R/T cu Hemi...brainiacul scrie:Ha, haa Si cand o sa fiu mai mare decat acum, o sa strang bani pentru un Dodge Charger R/T din '70, cu motor Hemi..
In primul rand stang bani de un telefon nou...am o caramida de Blackberry momentan, pe lplan lego-istic de o statie de politie si de ce City-uri or mai aparea pe la anu'.
- vitreolum
- gură spartă
- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
tare mult as vrea ( asta-i pe bune ) sa ajut LEGO ca , companie sa se dezvolte mai mult in Romania
- brainiacul
- vorbăreț
Joc NFSW. Si intr-adevar, nu mi-as cumpara masina aia ca sa joc pe net. Este alta treaba masina reala.AlexDesign scrie:Joaca NFSW si ai sa vezi de ce nu as stange in viata mea de Charger R/T cu Hemi...brainiacul scrie:Ha, haa Si cand o sa fiu mai mare decat acum, o sa strang bani pentru un Dodge Charger R/T din '70, cu motor Hemi..
In primul rand stang bani de un telefon nou...am o caramida de Blackberry momentan, pe lplan lego-istic de o statie de politie si de ce City-uri or mai aparea pe la anu'.
- AlexDesign
- gură spartă
Cum iti e numele din joc ca sa mai am si eu cu cine juca...2 colegi din scoala nu e de ajuns...brainiacul scrie:
Joc NFSW. Si intr-adevar, nu mi-as cumpara masina aia ca sa joc pe net. Este alta treaba masina reala.
- brainiacul
- vorbăreț
cdlushAlexDesign scrie:Cum iti e numele din joc ca sa mai am si eu cu cine juca...2 colegi din scoala nu e de ajuns...brainiacul scrie:
Joc NFSW. Si intr-adevar, nu mi-as cumpara masina aia ca sa joc pe net. Este alta treaba masina reala.
- AlexDesign
- gură spartă
@brainiacul
Ok numele meu e DIMSONE.
Ok numele meu e DIMSONE.
- lapsanszkitamas
- gură spartă
mai cititi o data titlul topicului
- AlexDesign
- gură spartă
Nu pricep. "Focul de tabara" e pentru chestii off-topic parca.
- lapsanszkitamas
- gură spartă
titlul topicului, nu titlul sub-forumului. alex, daca nu inveti sa citesti atent vei avea mari probleme la BAC
- AlexDesign
- gură spartă
Aveti mari probleme cu mine...toti ziceti ca nu citesc atnt...am luat examenul ce capacitate...ce poate fi asa greu la bac?
Bacu nu e greu, mai ales ca acum aveti doar 3 materii la scris, dar ideea e ca trebuie sa inveti, nu sa astepti sa iti pice nota din cer. Nu te stresa inca, banuiesc ca mai ai ceva pana la bac.