E bine daca ai spatiu pentru asa ceva. Eu am inceput ceva mai mic momentan, din lipsa spatiului, pe o suprafata de 2500mm x 800mm
[flickr]8183681558[/flickr]
Cam asa m-am gandit. Totusi, ce e acolo este pe o suprafata de vreo 2400mm x 450mm, deci poate o mai extind, mai vad eu. As incerca sa fac sa fie posibila conectarea unor module separate daca va fi cazul pe viitor
In principiu voi pune cateva industrii pe acolo pe langa sine, un peron, o statie de alimentare pentru locomotive, o remiza, plus un mic deal, sub care vor sta frumos vagoanele
Pana acum am confectionat un cadru pentru masa mea. Am facut-o in cateva ore in weekend cu cateva lemne de la Bricostore. Am reusit sa o fac destul de solida. Acum urmeaza sa cumpar o placa de OSB, dar intre timp m-am gandit ca alternativa, placa sa fie din PFL. Este mai usoara, mai subtire si nici nu am nevoie de rezistenta foarte mare, pentru ca am facut la cadru mai multe traverse, deci nu e problema. Pe urma mai trebuie niste picioare, trebuie sa fac rost de o bormasina sa fac gauri, deoarece as vrea ca picioarele sa fie detasabile. Sper ca pana la Craciun sa fac toata partea asta
Ca si video-uri, daca ai vazut la ce am dat eu like, ar trebui sa te ajute, eu asa am ajuns din video in video
Spor la idei, si daca gasesti ceva interesant, nu ezita sa ne anunti si pe restul