Pretul pe care il ofer este negociabil, astept propuneri so oferte.
Ma puteti contacta prin messenger : dinu.andrei19

cred ca pentru unimog, asa-i dinu?lapsanszkitamas scrie:te rog nu te supara ca ma bag total aiurea dar la ce iti trebuie atatea leduri? vrei sa faci un joc de lumini!?! sau vrei sa decorezi casa? sau bucurestiul nu mai are iluminare publica?
apropo, daca nu ma inseala memoria ai mai cumparat leduri acum ceva timp...

Suportă şi 44334556543543546456534 de leduri, dar întrebarea e cât va ţine. Adică 2 Motoare XL + Receiver + 15 seturi de leduri... Te vei juca cu el 5 minute.dinutzu scrie:Chiar trebuie sa fac asta? roflol Cate leduri suporta un batery box?

roflol tudor, tu ai unimogul, asa-i? adica, l-ai construit, nu?Tudorrrr scrie:Suportă şi 44334556543543546456534 de leduri, dar întrebarea e cât va ţine. Adică 2 Motoare XL + Receiver + 15 seturi de leduri... Te vei juca cu el 5 minute.dinutzu scrie:Chiar trebuie sa fac asta? roflol Cate leduri suporta un batery box?
Sunt atât de entuziasmat de el încât atunci când am terminat saşiul am umflat baloane cu compresorul. roflol roflolcristian333 scrie:roflol tudor, tu ai unimogul, asa-i? adica, l-ai construit, nu?Tudorrrr scrie:Suportă şi 44334556543543546456534 de leduri, dar întrebarea e cât va ţine. Adică 2 Motoare XL + Receiver + 15 seturi de leduri... Te vei juca cu el 5 minute.dinutzu scrie:Chiar trebuie sa fac asta? roflol Cate leduri suporta un batery box?

se pare ca tocmai ai gasit o noua utilizare a unimoguluiTudorrr scrie:am umflat baloane cu compresorul.