Vand piese lego la kg
Vand piese lego la kg
Vand piese lego la 60 de lei kg. Poze la cerere. Piesele sunt selectate pe culori dar se pot si amesteca.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Vand piese lego la kg
Normal ca trebuie si poze, mai ales daca sunt deja sortate pe culori. Banuiesc ca nu vrea nimeni sa cumpere kile de brickuri 2x2... 
N-ar fi rau sa spui si din ce oras esti, daca trimiti si prin posta, etc...
N-ar fi rau sa spui si din ce oras esti, daca trimiti si prin posta, etc...
- geosh21
- gură spartă

- Judet: Timis
Nu stiu daca mai este valabil anuntul, pentru ca am cumparat eu o cantitate destul de mare, dar recomand tuturor sa se abtina. Nu este lego, ci un amestec de lego si diverse fake-uri + diverse piese (ce nu apareau in pozele trimise) care nu au nici o treaba cu lego sau fake-urile, dar sunt mai grele si atarna la cantar . Treaba romaneasca
Bineinteles ca nu mi-a mai raspuns la telefon dupa ce i-am semnalat cele de mai sus. Pentru mine e prima si ultima oara cand mai cumpar piese la kg. Atentie mare de la cine cumparati, chiar daca pare o persoana serioasa, iata ca se intampla astfel de lucruri. O sa evit de acum inainte membrii care si-au facut evident cont numai pentru tranzactii de genul acesta si recomand tuturor sa faca acelasi lucru.
Bineinteles ca nu mi-a mai raspuns la telefon dupa ce i-am semnalat cele de mai sus. Pentru mine e prima si ultima oara cand mai cumpar piese la kg. Atentie mare de la cine cumparati, chiar daca pare o persoana serioasa, iata ca se intampla astfel de lucruri. O sa evit de acum inainte membrii care si-au facut evident cont numai pentru tranzactii de genul acesta si recomand tuturor sa faca acelasi lucru.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Păcat, îmi pare rău să aud ca ai pățit așa ceva. Măcar e 50% Lego?
Am fost și eu tentat să cumpăr dar m-am abținut pentru ca sunt intr-o perioadă cu alte priorități financiare.
Am fost și eu tentat să cumpăr dar m-am abținut pentru ca sunt intr-o perioadă cu alte priorități financiare.
- geosh21
- gură spartă

Da, e mai mult de 50%. Asta e partea buna. Desi piesele sunt destul de uzate, dar nici nu ma asteptam la altceva, avand in vedere ca provin dintr-un fost loc de joaca pentru copii. Daca nu cumva a mintit si in privinta asta... Ar putea foarte bine sa fie cumparate "de afara" la un pret de nimic sau primite. Dar nu mai conteaza acum.
Lesson learned.
Lesson learned.
- talex
- gură spartă

Am patit si eu o data chestia asta. Dar vanzatorul era prin olx. L-am amenintat ca fac plangere si pana la urma a acceptat sa faca retur. Am platit eu transportul, dar pe de o parte mi-am luat banii pe set inapoi si pe de alta nu am ramas cu fakeuri. Cumparasem un set din seria castle si jumatate din piese erau uzate, muscate, murdare, iar cealalta jumatate erau fakeuri.
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Am mentionat si la topicul despre pretul "standard" al kilului de lego, dar o spun si aici. Nu cumparati loturi lego de la persoane necunoscute. Sa zicem cineva cu vreo 20-30 de mesaje, persoana care a dovedit ca are un habar, sau care are deja reviewuri, e persoana de incredere. Dar un utilizator care n-a postat decat intrebari sau anunturi, nimic concret...
Depui plangere la IPJ, duci toate datele de contact pe care ti le-a lasat si coletul ca proba -contine adresa si numele. Iti primesti banii inapoi. Eu am piedut 400 pe un telefon, dar i-am recuperat (mersi IPJ Mures)
Depui plangere la IPJ, duci toate datele de contact pe care ti le-a lasat si coletul ca proba -contine adresa si numele. Iti primesti banii inapoi. Eu am piedut 400 pe un telefon, dar i-am recuperat (mersi IPJ Mures)
Foarte nasol daca am ajuns sa avem vanzatori obscuri pe forum
.
Din pacate sub anonimatul oferit de username (mai mult sau mai putin obscur) se dau tzepe.
Din pacate sub anonimatul oferit de username (mai mult sau mai putin obscur) se dau tzepe.
- geosh21
- gură spartă

Am suspectat ca ceva e in neregula in momentul in care am primit coletul prin Sprint Curier, iar la expeditor nu era alta informatie decat numele.
Totusi, sa gandim pozitiv si sa speram ca nu mai avem astfel de "vanzatori" pe forum. Eu clar nu voi mai risca cu useri "proaspeti".
Totusi, sa gandim pozitiv si sa speram ca nu mai avem astfel de "vanzatori" pe forum. Eu clar nu voi mai risca cu useri "proaspeti".