Schimb

teOo
vorbăreț
vorbăreț

Schimb

Mesaj de teOo » Dum, 28 Martie '10, ora 15:34

Salut, primul meu post, o sa ma si prezint in el o sa pun si o sugestie si o sa las si topicul pentru cei ce sunt dispusi. Am vazut ca aveti aici vanzare/cumparare dar nu aveti schimb. :D Deci... de cand sunt mic imi place lego, am acum 16 ani si rasfoindu-l putin pe domnul Google mi-am amintit de hobby-ul acesta si v-am gasit pe voi. Mi-am cautat piesele mele pe undeva prin debara si am vazut (eu am cutie destul de mare) ca multe din ele (85%) nu sunt originale. Aseara am facut o selectie mi le-am oprit doar pe cele originale, in schimb am vazut ca multi colectioneaza sau le trebuie piese care nu sunt neeaparat de la lego, dar care sunt folositoare sau interesante si se imbina perfect. Cele de la brick.. nu stiu cum, nu cele romesti. De exemplu pirati, arme, sau accesorii pentru figurine sau pur si simplu caramidute.
Daca si voi sunteti dispusi spuneti-mi daca va intereseaza si cum vi se pare ideea de a face un targ mic de "vechituri" fiecare da ce nu-i convine, presupun ca o sa ne completam unii pe altii. Eu unul sunt dispus sa dau cele 85% pe piese originale din seturile voastre vechi sau care nu mai sunt complete sau care nu va mai plac pur si simplu, sau figurine, orice... Doar sa-mi spuneti daca aveti nevoie de ceva si de ce, si o sa incerc sa caut. O zi bunaaaaa.... :billiam:

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Re: Schimb

Mesaj de ikarus » Lun, 29 Martie '10, ora 10:25

nu-i rea ideea.

Ce vreau:
Fantoma Minifig, sine de Monorail, piese de Technic, seturi clasice (vezi lista pe brickset)

Ofer:
Minifigs de classic castle (pana prin '94, soldatei, robin hoods etc), minifigs classic town, piese basic (inclusiv din alea cu fete/ochi; am cateva kile in plus), roti, cataloage vechi (din '94-97 am dubluri), poster exo-force, pomi (rotunzi si conifer).
Uitati-ve pe lista seturilor mele de pe brickset, sa va faceti o idee de cam ce am.
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

teOo
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de teOo » Lun, 29 Martie '10, ora 12:19

Eu am foarte multe piese enlighten brick daca puteti sa imi aratati seturi de acolo din care v-ar interesa. Nu sunt originale lego dar se imbina foarte bine :D .
---------
Seturile astea 3 m-ar tenta, sau macar parti din ele :0
http://www.brickset.com/detail/?Set=8072-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.brickset.com/detail/?Set=1749-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.brickset.com/detail/?Set=1730-1" onclick="window.open(this.href);return false;

ikarus
gură spartă
gură spartă

Mesaj de ikarus » Lun, 29 Martie '10, ora 18:56

sorry, dar enlighten nu ma intereseaza deloc :(. plus, am deja destule piese basic

teOo
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de teOo » Lun, 29 Martie '10, ora 20:12

Ok, poate citeste cineva interesat anuntul :D M-ar interesa si sa cumpar dar nu seturi intregi, as cumapra seturi incomplete sau doar figurine, sau lucruri de care altii s-au plictisit cu conditia ca transportul sa fie prin posta romana. Partea nasoala e ca la mine in oras nu exista lego original. Dupa ce mi-am selectat piesele bune de lego acum imi trebuie piese multe dupa aceea o sa cumapr si seturi noi. Imi poti da un id de messenger prin care putem vorbii? Daca da trimite-l pe pm si o sa te contactez eu. Sunt sigur ca pe undeva pe acolo ai niste piese de care ai vrea sa scapi sau le-ai uitat de mult. :D

manulela
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de manulela » Lun, 29 Martie '10, ora 21:23

Salutare, teOo si bine ai venit, din pacate piesele de care ma incurc eu sunt tot brick (multe figurine si multe piese verde inchis din seturile cu armata) insa ma interesa daca ai cumva de la enlighten vre-o barca sau vre-un tren cu instructiuni cu tot daca se poate. Daca gasesti ceva da p.m. si negociem.
De facut bani usor...pentru lego http://trustedreliablesites.blogspot.com/
Pentru timpul liber http://liviurus.freehostia.com

teOo
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de teOo » Mar, 30 Martie '10, ora 09:40

Am ceva pe acolo barca, dar tre sa ma uit bine, instructiuni nu mai am. Trimite-mi si tu id-ul tau daca vrei sa mai vorbim.

Cloud
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Cloud » Dum, 31 Octombrie '10, ora 20:18

Salut , spre surprinderea voastra am cateva seturi din o colectie veche din 1998 de la promotii Shell , in mare parte intacta Daca va place ceva nu ezitati sa ma contactati pe orc_san@yahoo.com . Seturile pe care ma intereseaza sunt in special din Castle , Kingdoms , Pirates si altele.

Aici gasiti o parte din seturi http://www.brickset.com/search/?ownedBy=OrcSan , am sa le adaug pe toate pe viitor ...

EDIT: Salut Ikarus , am gasit cateva seturi interesante in lista ta , daca te intereseaza ceva de la mine anuntama. ;)
Ultima oară modificat Lun, 01 Noiembrie '10, ora 12:05 de către Cloud, modificat de 2 ori în total.

ikarus
gură spartă
gură spartă

Mesaj de ikarus » Lun, 01 Noiembrie '10, ora 07:47

@Cloud: vezi ca link-ul tau nu e bun. ala il poti accesa doar tu, cand esti logat. Baga-te pe "my sets" si apoi in sectiunuea "Share" ai "Share your set list with others". De link-ul acela avem nevoie ;)

Cloud
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Cloud » Lun, 01 Noiembrie '10, ora 12:04

lol , sorry :) sa imi spui daca merge acuma : http://www.brickset.com/search/?ownedBy=OrcSan

ikarus
gură spartă
gură spartă

Mesaj de ikarus » Lun, 01 Noiembrie '10, ora 22:53

dap, merge link-ul. din pacate ai numa seturi mici, iar pe cateva le am si eu ...

teOo
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de teOo » Sâm, 20 Noiembrie '10, ora 12:52

Schimb, cele 2 figurine din imagine, poza originala. Este vorba de Darth Vader si Emperor Palpatine. Figurinelor le dau nota 7 din 10, sunt putin uzate datorita timpului. Schimb doar cu LEGO®, schimb in functie de ce oferte primesc, inca nu am stabilit un pret pentru ele.
Se trimit cu accesoriile din fotografie, Darth Vader chel, iar Emperor Palpatine chiar daca nu apare in fotografie va fi trimis "with black hands".
Astept ofertele voastre :D .
O zi buna.

Imagine
Ultima oară modificat Sâm, 05 Februarie '11, ora 22:15 de către teOo, modificat 1 dată în total.

CLUBLEGO
guraliv
guraliv
Judet: Prahova

Mesaj de CLUBLEGO » Lun, 24 Ianuarie '11, ora 19:50

fac schimb cu minifiguri lego.m-ar interesa lego harry potter ;)

CLUBLEGO
guraliv
guraliv
Judet: Prahova

Mesaj de CLUBLEGO » Joi, 27 Ianuarie '11, ora 16:24

ai cumva setul Passage of Jun-Chi cu codul 7413?Daca il ai spune-mi si mie ce ai vrea la schimb pentru monstrul ala rosu... :D

teOo
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de teOo » Joi, 27 Ianuarie '11, ora 21:24

Nu, ma tem ca nu il am.