Am de vanzare 17 fig castel din diferite seturi ,toate figurinele sunt in stare ok nu au capete sterse sau corpuri crapate ,etc .Pret 10 lei pe bucata ,daca este interesat cineva de schimburi ma intereseaza decat romani .Cine vrea sa ii cumpere pe toti ceea ce nu cred
Figurine Castle
Figurine Castle
Salutare
Am de vanzare 17 fig castel din diferite seturi ,toate figurinele sunt in stare ok nu au capete sterse sau corpuri crapate ,etc .Pret 10 lei pe bucata ,daca este interesat cineva de schimburi ma intereseaza decat romani .Cine vrea sa ii cumpere pe toti ceea ce nu cred
pretul este de 150 lei + transport gratuit pentru cei ce nu sunt din Bucuresti.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Figurine Castle
Au parasit campul de lupta urmatori soldati : Pitcul ,Cavalerul liliac,Cavalerul fantasy ,Vrajitorul rau ,un soldat fantasy cu casca rotunda si unul cu cu casca conica.
Restul sunt apti de lupta ,asteapta noi comandanti .
Restul sunt apti de lupta ,asteapta noi comandanti .
Cine mai doreste cine mai pofteste !! 
Au mai ramas 11 soldati si respectiv : 3 sold kingdoms ,1 cavaler cel verde,2 soldati black k ,4 soldati fantasy si sateanul . Cine vrea sa ii ia pe toti 11 pretul este de 100 lei transport inclus in pret . O ferta de sarbatori
roflol
- Ikon
- gură spartă

Cei doi soldati mai vechi, cu armuri de zale si casti negre, pozitiile 3 si 6 din prima poza, cu cat ii dai?
Classic Lego is the best!
Ikon scrie:Cei doi soldati mai vechi, cu armuri de zale si casti negre, pozitiile 3 si 6 din prima poza, cu cat ii dai?
Salut 10 lei buc
daca vrei mai multi mai am doi, care au corpul pe albastru in loc de rosu .
Vandut un soldat kingdoms
Au ramas 4 soldati fantasy la 10 lei bucata ,2 soldati black k 10 lei bucata ,un soldat kingdoms lion 10 lei bucata, un soldat kingdoms dragon 10 lei bucata si un cavaler verde 10 lei
Au ramas 4 soldati fantasy la 10 lei bucata ,2 soldati black k 10 lei bucata ,un soldat kingdoms lion 10 lei bucata, un soldat kingdoms dragon 10 lei bucata si un cavaler verde 10 lei
Valabil ,fac si schimb cu soldati romani din seria 6
Anunt Valabil !
Vanduti toti se poate inchide
Multumesc
Multumesc