Caut - Evil Knight
Caut - Evil Knight
Caut minifig seria 7 -Evil Knight x2
Am pt schimb urmatoarele figuri
Seria8 / Diver 1 buc
Seria4 / Hockey Player 1 buc
Seria4 / Musketeer 1 buc
Seria8 / Diver 1 buc
Seria4 / Hockey Player 1 buc
Seria4 / Musketeer 1 buc
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Caut - Evil Knight
a da ... uitasem... anuntul e valabil pt Cluj.
-
devoratorul
- gură spartă

poate gasesti la ei http://www.clevertoys.ro/contacts/
se gasesc la ei dar nu cred ca le vor da la schimb ... banii in acest moment vreau sa ii strang ca sa iau din urmatoarele minifiguri si seturi care apar
- zozo_danutz
- gură spartă

da...nu cred ca poti sa schimbi...apropo de minifig...seria 9 deja este pe clever...
LEGO is fun!
da stiu ... sper sa apara si in mall-uri de obicei sunt mai ieftine cu 0.5 1 ron decat pe clever in special auchan-ul
-
devoratorul
- gură spartă

aaa..e vb de doar 10 lei sau 12 cat or fi ......daca la asta e scump...u are lost my friend 
da e drept e 16 roni asta,insa cele puse de mine la schimb sunt la aceeasi paritate ca si pret cu cele de la clever
.Nu am pus figurine de gen femeie viking sau altele asemmenea .
Oricum pe viitor ma uit la diferente de 1-2 lei ,pt ca atunci cand iei 20- 30 + minifigurine diferenta de 2 lei se simte
Oricum pe viitor ma uit la diferente de 1-2 lei ,pt ca atunci cand iei 20- 30 + minifigurine diferenta de 2 lei se simte
-
devoratorul
- gură spartă

uneori diferente de 1-2 ron se pot transforma in comezi pe brick link cu transport si dureri de cap 
Update:
Am gasit azi la un magazin zeci de plicuri seria 7/10 lei bucata deci implicit am gasit si - Evil Knight x2
.Tread-ul se poate inchide.
Ikon - cand se aduna 60-80 Ron datorita volumului,si te despart de a creea un MOC ce ai face te dai cu capu de pereti sau treci pe Cobi,BanBao ,Oxford sau Rick&Rok?
Am gasit azi la un magazin zeci de plicuri seria 7/10 lei bucata deci implicit am gasit si - Evil Knight x2
Ikon - cand se aduna 60-80 Ron datorita volumului,si te despart de a creea un MOC ce ai face te dai cu capu de pereti sau treci pe Cobi,BanBao ,Oxford sau Rick&Rok?
- zozo_danutz
- gură spartă

bv..bine ca ai gasit...pacat ca nu ai reusit sa dai la schimb.....nu tb sa te grabesti...seria 7 inca nu a disparut de pe piata si gaseai reduceri ..
LEGO is fun!
avand in vedere ca pretul pe piata la Evil e in jur de 15 Roni cred ca am facut o mica afacere
.(din acest motiv am mai luat si a treia figura Eagle Warrior care e f fain facuta )
- zozo_danutz
- gură spartă

buna asta cu shaorma....inca isi lua una la farfurie ...la lipie e ieftina pt cat a economisit.. 
LEGO is fun!
- zozo_danutz
- gură spartă

apropo admini...inchideti anuntul!! noi tot vb pe aici asa ca la fast-food...
LEGO is fun!