Vand 5 kg piese Lego (Lego City)
Vand 5 kg piese Lego (Lego City)
Salutare
Vand 5 kg piese Lego. Cred ca sunt vreo 4-5 seturi incluse. Pot trimite poze la cerere. Pretul este 380 lei (negociabil).
Catalina
Vand 5 kg piese Lego. Cred ca sunt vreo 4-5 seturi incluse. Pot trimite poze la cerere. Pretul este 380 lei (negociabil).
Catalina
-
HighTp3
- guraliv

Re: Vand 5 kg piese Lego (Lego City)
Hei hei hei , nu am nimic cu tine dar vreau sa-ti spun ceva , doar ai intrat pe forum si ai inceput cu vandutul Lego? Sa iti spun ceva si tie si celor care mai fac asta , acesta este un forum pentru pasionatii de Lego nu pentru cei care vor sa il vanda(Lego) , in caz ca vrei sa vinzi ceva vinde si tu , nush ... seturi ,piese separate , etc ... ca se vede clar ca vrei sa te lasi de Lego si ne-ai gasit site-ul nostru pentru a vinde . Daca vrei sa vinzi Lego mult dute si pe pe alte siteuri ca exista destule. ( ex:BrickLink,Okazii,etc...)
Ti-am spus nu ma nimic impotriva cu tine dar ma supara oamenii care vin pe forumul nostru doar pentru a vinde Lego...
Ti-am spus nu ma nimic impotriva cu tine dar ma supara oamenii care vin pe forumul nostru doar pentru a vinde Lego...
Nu inteleg care este problema ta. Daca as fi administrator al site-ului, pentru un mesaj de acest gen ai primi BAN.HighTp3 scrie:Hei hei hei , nu am nimic cu tine dar vreau sa-ti spun ceva , doar ai intrat pe forum si ai inceput cu vandutul Lego? Sa iti spun ceva si tie si celor care mai fac asta , acesta este un forum pentru pasionatii de Lego nu pentru cei care vor sa il vanda(Lego) , in caz ca vrei sa vinzi ceva vinde si tu , nush ... seturi ,piese separate , etc ... ca se vede clar ca vrei sa te lasi de Lego si ne-ai gasit site-ul nostru pentru a vinde . Daca vrei sa vinzi Lego mult dute si pe pe alte siteuri ca exista destule. ( ex:BrickLink,Okazii,etc...)
Lucrurile stau foarte simplu: Forumul are sectiune de Vanzari/Cumparari - cum e si normal. Daca pe tine nu te intereseaza, te rog sa nu citesti aceasta sectiune. Daca o citesti, posteaza daca te intereseaza ceva - altfel tine astfel de pareri pentru tine sau expune-le pe un topic de discutii.
-
HighTp3
- guraliv

adn scrie:Nu inteleg care este problema ta. Daca as fi administrator al site-ului, pentru un mesaj de acest gen ai primi BAN.HighTp3 scrie:Hei hei hei , nu am nimic cu tine dar vreau sa-ti spun ceva , doar ai intrat pe forum si ai inceput cu vandutul Lego? Sa iti spun ceva si tie si celor care mai fac asta , acesta este un forum pentru pasionatii de Lego nu pentru cei care vor sa il vanda(Lego) , in caz ca vrei sa vinzi ceva vinde si tu , nush ... seturi ,piese separate , etc ... ca se vede clar ca vrei sa te lasi de Lego si ne-ai gasit site-ul nostru pentru a vinde . Daca vrei sa vinzi Lego mult dute si pe pe alte siteuri ca exista destule. ( ex:BrickLink,Okazii,etc...)
Lucrurile stau foarte simplu: Forumul are sectiune de Vanzari/Cumparari - cum e si normal. Daca pe tine nu te intereseaza, te rog sa nu citesti aceasta sectiune. Daca o citesti, posteaza daca te intereseaza ceva - altfel tine astfel de pareri pentru tine sau expune-le pe un topic de discutii.
Omule ti-am zis nu vreau sa ma cert cu nimeni doar ca nu suport oamenii astia care intra pe forum doar pentru a vinde lego si sus langa ROLUG scrie MARE Forumul pentru Fani LEGO din România.Tu ce nu intelegi?!
"Daca as fi administrator al site-ului" Asta in ce vis ? roflol Las-o balta nu te mai baga daca si tu esti tot un "deasta" care e pe forum doar pentru a vinde Lego
- tonicodrea
- gură spartă

Inca nu mi-am terminat popcornul de la celalalt topic,mai imi iau o punga roflol Ma rog,poti te rog sa pui poze?
Imi pare rau daca am suparat pe cineva. Chiar nu am dorit acest lucru. M-am gandit ca daca sunteti pasionati de Lego pot intra numai sa vad daca va pot ajuta cu ceva si daca mai scot si bani din asta, cu atat mai bine. Sunt o mamica de 2 baietei si chiar ma gandeam ca as putea, cu banii pe Lego (oricati ar fi), sa le cumpar puzzle-uri de care sunt atat de pasionati. Deci, inca o data scuze.
Catalina
Catalina
-
gallgeorge
- gură spartă

Bun venit Catalina!! Nu trebuie sa iti ceri scuze.Asa sunt unii, mai rautaciosi.Daca poti, fa te rog niste poze la piese, eventual sa ne spui codurile seturilor care se pot face.Multumesc,
George.
George.
gallgeorge scrie:Bun venit Catalina!! Nu trebuie sa iti ceri scuze.Asa sunt unii, mai rautaciosi.Daca poti, fa te rog niste poze la piese, eventual sa ne spui codurile seturilor care se pot face.Multumesc,
George.
Am facut poze dar nu stiu cum sa le incarc. Ma poti ajuta te rog?
-
gallgeorge
- gură spartă

http://uploadimage.ro/
Intra pe acest site si apasa acolo pe "alegeti fisierul", apoi selecteaza pozele dorite si apasa in dreapta jos "Urca pe site".Dupa ce s-a incarcat, iti va aparea direct link, copii siteul si il postezi pe forum.
Intra pe acest site si apasa acolo pe "alegeti fisierul", apoi selecteaza pozele dorite si apasa in dreapta jos "Urca pe site".Dupa ce s-a incarcat, iti va aparea direct link, copii siteul si il postezi pe forum.
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
@Catalina: Din pacate ce am vazut in pozele alea sunt Fake,adica nu este LEGO.Sunt ceva copii facute in China !
Aici cumparam doar LEGO !
Iti spun sa stii data viitoare,poti sa sortezi piesele si doar pe cele LEGO poti sa le vinzi aici.
Aici cumparam doar LEGO !
Iti spun sa stii data viitoare,poti sa sortezi piesele si doar pe cele LEGO poti sa le vinzi aici.
- tonicodrea
- gură spartă

Am vazut si eu pozele,da sunt fake,daca vrei sa stii daca sunt originale uitate pe studuri(cerculetele alea de pe piese)si acolo scrie mic LEGO. 
Va multumesc mult pt ajutor. Pt ca nu ma pricep, nu as fi avut de unde sa stiu despre piese.
Probabil le voi dona la un centru de copii.
Cu drag,
Catalina
Probabil le voi dona la un centru de copii.
Cu drag,
Catalina
- tonicodrea
- gură spartă

Ok ,Catalina,daca nu ai ce face cu ele doneazale,eu nu stiu ce sa fac cu ele..
- the_expendable
- gură spartă

Placi verzi nu ai cumva ?