Comanda N33(Reclame si info)
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: Comanda N33(Reclame si info)
poti cauta singur...
plus ca mi-a scris si mie raspunsuri la intrebarea asta...
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Preturile se schimba,de la 650 pana la 800 lei am mai gasit si pe MALUG ... ieftin
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

@Tudorrrr la clevertoys e 920 lei, dar cu reducerea de 10% e 828 lei
Ce reducere de 10%? Apropo, stie cineva daca vor mai pune piese la vanzare?
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Membrii forumului au 10% reducere la toate prod. de pe clevertoys, inafara de cele inca in promotie - cred.
Daca vor mai pune piese... depinde... intreaba-i
Daca vor mai pune piese... depinde... intreaba-i
- N33
- gură spartă

Tot e mai ieftin de la N33 roflol
Stiu si eu piese ... alea sunt oarte scumpe,am cumparat vreo 30 de piese pt 70 lei (piese mici) pt imi trebuia cand eram in Romania si nu puteam astepta.
Stiu si eu piese ... alea sunt oarte scumpe,am cumparat vreo 30 de piese pt 70 lei (piese mici) pt imi trebuia cand eram in Romania si nu puteam astepta.
Gasesti mai ieftin dincolo?
De fapt, ar cam trebui sa ma uit la ce bricklink-isti sunt in Budapesta dar n-am apucat.
De fapt, ar cam trebui sa ma uit la ce bricklink-isti sunt in Budapesta dar n-am apucat.
- thedutch21
- gură spartă

@Grecu_ : cei de la clevertoys au zis ca nu mai aduc piese pana la sfarsitul anului. momentan au si dezactivat optiunea de a comanda piese separat pt ca nu puteau face fata cererii din perioada sarbatorilor (cel putin asa mi-au spus).
reducerea este valabila pt toti membrii rolug, atata timp cat produsele comandate nu sunt incluse in alta promotie (azi am primit un colet de la ei si mi-au facut reducerea de 10%). ca sa beneficiezi de ea trebuie doar sa mentionezi care iti este username-ul de pe rolug ("Grecu_") si adresa ta de mail.
reducerea este valabila pt toti membrii rolug, atata timp cat produsele comandate nu sunt incluse in alta promotie (azi am primit un colet de la ei si mi-au facut reducerea de 10%). ca sa beneficiezi de ea trebuie doar sa mentionezi care iti este username-ul de pe rolug ("Grecu_") si adresa ta de mail.
- N33
- gură spartă

Da sunt cativa BL-isti,sunt pe care ii cunosc personal (de la acea expozitie
) mi se par de treaba ...
Daca comanzi de la ei,ma intalnesc personal si dau banii pe loc si asa evit ca sa fie ceva scam si sa pierd banii sau produsul.
Dupa cum stiu pe aici este toata gama de produse LEGO. (exemplu:Maersk container ship sau posta aia de iarna acum aparuta)Mai sunt si cateva cani LEGO sau genti sau stiu eu ce.
Daca comanzi de la ei,ma intalnesc personal si dau banii pe loc si asa evit ca sa fie ceva scam si sa pierd banii sau produsul.
Depinde ce vrei si pretul depinde si de cat de mare e forintul fata de lei.Gasesti mai ieftin dincolo?![]()
Dupa cum stiu pe aici este toata gama de produse LEGO. (exemplu:Maersk container ship sau posta aia de iarna acum aparuta)Mai sunt si cateva cani LEGO sau genti sau stiu eu ce.
Crezi ca vreunul dintre BL-istii "tai" are niste roti si suspensii? 
Nenea Azot roflol dai si tu niste linkuri cu magazinele lor? 
- N33
- gură spartă

Uite
http://www.bricklink.com/browseStores.a ... oupState=Y
Cauta acolo la Budapest si Pest (cealalta parte a orasului)
Kockabolt are cele mai multe chesti,cred ca l-am vazut pe tip la expozitie
Suspensi cred ca am vazut dar roti ... depinde ce marime.
Pe Kockaruhaz.hu am vazut sigur cv suspensi la "Alkatreszek" (piese) dar mi se pareau scumpe.
http://www.bricklink.com/browseStores.a ... oupState=Y
Cauta acolo la Budapest si Pest (cealalta parte a orasului)
Kockabolt are cele mai multe chesti,cred ca l-am vazut pe tip la expozitie
Suspensi cred ca am vazut dar roti ... depinde ce marime.
Pe Kockaruhaz.hu am vazut sigur cv suspensi la "Alkatreszek" (piese) dar mi se pareau scumpe.
Salut N33,
Am vazut la Kockabolt aici http://www.bricklink.com/store.asp?p=multipla 8295 Telescopic Handler si vreau sa cumpar 1 bucata.
De asemenea, sunt interesat de http://www.kockaaruhaz.hu/lego-pet-shop ... .html/hun/, doar ca nu-s 100% hotarat sa-l iau(daca stii ca-l poti lua din alt loc mai ieftin, spune-mi).
Technic-ul singur il iau. As vrea sa stiu cat ma costa toata treaba(o data pt ambele, o data doar pt technic) cu tot cu transport(locuiesc in Bucuresti) si in cat timp(aproximativ) ar ajunge la mine.
Apoi voi lua o hotarare si in privinta pet shop-ului.
Mersi!
Am vazut la Kockabolt aici http://www.bricklink.com/store.asp?p=multipla 8295 Telescopic Handler si vreau sa cumpar 1 bucata.
De asemenea, sunt interesat de http://www.kockaaruhaz.hu/lego-pet-shop ... .html/hun/, doar ca nu-s 100% hotarat sa-l iau(daca stii ca-l poti lua din alt loc mai ieftin, spune-mi).
Technic-ul singur il iau. As vrea sa stiu cat ma costa toata treaba(o data pt ambele, o data doar pt technic) cu tot cu transport(locuiesc in Bucuresti) si in cat timp(aproximativ) ar ajunge la mine.
Apoi voi lua o hotarare si in privinta pet shop-ului.
Mersi!
Fara suparare, 8295 nu-si merita banii, mai ales banii astia.