1. Am fost sunat de 2x persoane diferite pe 16 ianuarie inaintea ta csc2ro.
2. Am primit 3 apel pe tel doua pe 16 pana sa trimiti tu pm si unul dupa al tau csc2ro, nu ai fost primul m-au sunat 2 inaintea ta si inca 3 persoane dupa 18 ianuarie
3. Oferta ta nu a fost luata in considerare pentru ca au fost 2 persoane pana la tine.
4. Acest post de vanzare e vechi de cel putin 1 an cele 2 bateri si 2 incarcatoare.
ASA ca 5a persoana a cumparat pfurile ( altii nu au mai raspuns unul a rezervat cele 4 cam 3 zile si tot asa ) bedstefan a fost singurul care a fost interesat si serios in discutii, asta e oameni buni, ( <IN GENERAL> )neseriozitatea , lipsa de interes ( dupa ce dai pm ) si lipsa de respect fata de alti nu o tolerez end of story and discussion.
Se poate inchide thread.
se poate inchide
Re: se poate inchide
Nu pot sa spun despre pm's, dar cu mine user-ul a fost fair. Vroiam sa iau si o baterie si un incarcator, dar nu aveam buget inca. L-am sunat si i-am propus sa iau incarcatorul clar (pentru ca il puteam folosi si la robotica si la PF), a zis ca nu se poate ca daca nu iau bateria ramane descompletat dar mi le rezerva cateva zile. In cateva zile am avut bugetul, ne-am intalnit si le-am luat pe amandoua.
Re: se poate inchide
Cu tot respectul, cine este cel neserios?
Pe 16.01 am scris pe post, ti-am trimis PM in care mi-am lasat nr. de telefon, te-am sunat si nu ai raspuns.
Pe 18.01 ai postat ca anuntul este valabil.
Trebuia sa postezi ca produsele sunt rezervate/date.
O fi fost anuntul vechi, dar produsele erau valabile.
Poate ma inveti cum sa procedez data viitoare.
Multumesc.
Pe 16.01 am scris pe post, ti-am trimis PM in care mi-am lasat nr. de telefon, te-am sunat si nu ai raspuns.
Pe 18.01 ai postat ca anuntul este valabil.
Trebuia sa postezi ca produsele sunt rezervate/date.
O fi fost anuntul vechi, dar produsele erau valabile.
Poate ma inveti cum sa procedez data viitoare.
Multumesc.