Vand 5 kg piese Lego (Lego City)
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Re: Vand 5 kg piese Lego (Lego City)
@Catalina: Imi cer scuze pentru interventia lui HighTp3. Cum spui si tu, avem forumul de vanzari chiar pentru asta. Nu este nici o problema sa iti faci cont doar ca sa vinzi. Am avut cativa membri care practic doar aici activau, faceau troc de Lego.
Vs. imagini: cand scrii un mesaj, ai jos 2 tab-uri, unul fiind "Incarca fisier atasat".
@HighTp3: ai fost avertizat.
@tonicodrea: daca the_expendable vrea fake-uri, lasa-l. Sunt sigur ca a citit conversatia.
@gallgeorge: Mersi.
Vs. imagini: cand scrii un mesaj, ai jos 2 tab-uri, unul fiind "Incarca fisier atasat".
@HighTp3: ai fost avertizat.
@tonicodrea: daca the_expendable vrea fake-uri, lasa-l. Sunt sigur ca a citit conversatia.
@gallgeorge: Mersi.
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
- the_expendable
- gură spartă

Cine a zis ca vreau fake-uri ? Toni ?
Despre ce conversatie este vorba ? Fii sigur ca nu l-am citit
Despre ce conversatie este vorba ? Fii sigur ca nu l-am citit
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Da, toni zicea si are reptate. Minifigurinele sigur nu sunt lego, pe pnueri se vede ca sunt din cauciuc mai poros, nu lucios ca cele de Lego si siglele de Politie e pe piesele din sac sunt de la copii. Nu se vad bine toate, dar mlte sigur sunt fake-uri.
Pagina de Facebook a rolug
-
zoli_licuriciu
- guraliv

si ultimul pret care ar fi?caci ma intereseaza
- zozo_danutz
- gură spartă

zoli e vechi anuntul...vezi data cand a fost creat...nu cred ca mai sunt valabile desi e vanzare neinchisa.
LEGO is fun!
-
Popescu Stefan
- tăcut

Buna ziua. Am vazut ca pe acest forum se vand piese Lego la kilogram si as dori sa pun si eu o intrebare. Exista magazin sau persoana care are de vanzare piese Lego la kilogram MINDSTORMS EV3? Ma intereseaza sa cumpar cat mai mult, la un pret cat mai mic pentru realizarea unor machete la Universitatea Politehnica Bucuresti. Pentru raspuns la aceasta intrebare atasez adresa mea de email motan26@yahoo.com. Ca si mod de cumparare, numai dupa vizualizarea pieselor prin intermediul fotografiilor prin email si la locul intalnirii, doresc numai in Bucuresti si cu plata cash
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Nu cred ca exista cineva atat de neinspirat incat sa vanda EV3 la Kg. Bine, daca pretul e suficient de mare... 200Eur/100g :P 
EV3 este un model nou aparut in 2013 deci putin probabil sa-l gasesti altfel decat nou.
Cel mai bine incerci sa-i contactezi pe cei de la Lego Romania pentru o oferta personalizata pentru facultate. Au seturi "education" special pt asta. Dar nu sunt ieftine.
EV3 este un model nou aparut in 2013 deci putin probabil sa-l gasesti altfel decat nou.
Cel mai bine incerci sa-i contactezi pe cei de la Lego Romania pentru o oferta personalizata pentru facultate. Au seturi "education" special pt asta. Dar nu sunt ieftine.