Comanda N33(Reclame si info)
Re: Comanda N33(Reclame si info)
Si care se vinde deobicei intre 10 si 30 de lire.
P.S. "uk only"
P.S.2 pe licitatiile de pe ebay e o paine de mancat, doar ca trebuie paypal si multa rabdare de "vanatoare"
P.S.3 pe ebay 8265 e in jur de 70euro nou plus 17-20euro P&P
P.S. "uk only"
P.S.2 pe licitatiile de pe ebay e o paine de mancat, doar ca trebuie paypal si multa rabdare de "vanatoare"
P.S.3 pe ebay 8265 e in jur de 70euro nou plus 17-20euro P&P
-
TOOBU4U
- comunicativ

P.S. 4 ... da stiu ca sunt multe cu UK only, si exista metode
cel putin eu stiu pe cineva care sta in UK si intermediaza astfel de tranzactii pt un comision bineinteles :P
P.S. 5 eu am licitat indirect
la un 8265 si a ajuns la maxim 41 lire (fara transport) dar inca nu stiu sigur daca am castigat ca nu am stat chiar pana in ultima secunda... cu tot cu transport in UK vine 49 plus ce comision o sa isi puna tipul respectiv... cred ca o sa fie in final cam ~280 RON pret pt mine :P
P.S. 6 stiu ca pierzi mult timp sa gasesti o super okazie dar mie imi face placere sa le vanez
Mai multe nu intru in detalii ca deja spamam thread-ul lui N33 roflol
P.S. 5 eu am licitat indirect
P.S. 6 stiu ca pierzi mult timp sa gasesti o super okazie dar mie imi face placere sa le vanez
Mai multe nu intru in detalii ca deja spamam thread-ul lui N33 roflol
"We don't stop playing games because we grow old, we grow old because we stop playing games!"
Hai pe chat!
Pana la urma fac asa: renunt si la telescopic handler, pentru ca am gasit 8265 pe http://www.electricbricks.com/ si o sa mai iau de acolo la gramada inca cateva seturi din education(pneumatics) si un ressource kit de mindstorms.
Ramane doar pet shop-ul deocamdata, daca mai vad si altceva avantajos te anunt. Ai spus ca vii in tara pe 22 decembrie, deci ar mai fi ceva timp pana atunci.
Ramane doar pet shop-ul deocamdata, daca mai vad si altceva avantajos te anunt. Ai spus ca vii in tara pe 22 decembrie, deci ar mai fi ceva timp pana atunci.
- thedutch21
- gură spartă

WOW! Vad ca site-ul asta are de toate pt toti :P (www.electricbricks.com) A comandat cineva de aici? Puteti sa-mi spuneti si mie pls cum se face o comanda si cat ar ajunge transportul (daca au livrare in romania)? Vad ca accepta plata si prin card direct (Visa, MasterCard)... sper sa nu fie tzepe...
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Eu nu am legatura cu acest magazin,va rog sa stati macar la subiect...
Daca cineva vrea ceva sa scrie dar nu despre nu stiu ce magazine ...
Aduc petshop-ul daca vrei nu e nici o problema.
N33 scrie:Eu nu am legatura cu acest magazin,va rog sa stati macar la subiect...
Ok, sa-mi zici cand si cum facem cu banii, la o adica prin pm, eu mai rasfoiesc site-urile de la tine(am sa iau thread-ul asta de la capat sa verific toate sursele tale)si sa aleg ce anume mi-ar mai place sa mai iau, nu neaparat technic.
@thedutch21 - are dreptate N33, sa nu discutam despre alte magazine aici. Iti spun doar ca intentionez sa fac o comanda la ei si voi posta in coltul magazinelor cum a decurs treaba.
salut imi poti aduce set-ul 10223 kingdoms ,nu stiu daca sa lansat si in europa ,
asterpt raspuns
multumesc
asterpt raspuns
multumesc
- N33
- gură spartă

Poate gasesc in Viena roflol
Nu gasesc aici ... scuze ...
Poate ii zic la dl de la ILSE daca poate sa aduca din germania setul ... cine stie ...
Nu gasesc aici ... scuze ...
Poate ii zic la dl de la ILSE daca poate sa aduca din germania setul ... cine stie ...
salut .....nu am inteles nimic din ce vrei sa spui
ori da ori nu
merci salutare
ori da ori nu
merci salutare
- N33
- gură spartă

NU,nu il gasesc in nici un magazin dar poate vorbesc cu unu care il poate aduce ... din alta tara.
Daca reusesc sa-l prind pe undeva, pe ceva site de licitatii ori pe un forum te anunt.
Daca reusesc sa-l prind pe undeva, pe ceva site de licitatii ori pe un forum te anunt.
ok multumesc salutare
- N33
- gură spartă

M-am gandit mult si am ajuns la concluzia ca las 50% din transport pentru Craciun,pentru ca craciunul nu este despre bani,de craciun e bine sa dai !
Oricum cred ca am cea mai buna oferta pt transport ... din pacate nu am cel mai ieftin LEGO din lume ...
Oricum cred ca am cea mai buna oferta pt transport ... din pacate nu am cel mai ieftin LEGO din lume ...
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
de-ai avea cel mai ieftin lego din lume n-ai face afaceri cu noi, oamenii de rand, taranii din tara acea est-europeana pierduta undeva pe globul pamantesc
roflol roflol
taranii NU ESTE CU SENS PEIORATIV...rand, taranii din...
- N33
- gură spartă

Am gasit ceva interesant intr-un magazin,seturi Mini uitate de toti (nu de mine
)!!!
http://www.kockamania.hu/LEGO-Termekek/ ... tek?page=1
Sunt cam greu de obtinut !
http://www.kockamania.hu/LEGO-Termekek/ ... tek?page=1
Sunt cam greu de obtinut !