LEGO Technic Mercedes-Benz Arocs 3245 42043 original cu piesele sigilate - 1000lei

Scrie răspuns
danielpetrea
gură spartă
gură spartă
Mesaje: 219
Membru din: Mie, 26 Septembrie '12, ora 11:26
Localitate: Galati
Contact:

LEGO Technic Mercedes-Benz Arocs 3245 42043 original cu piesele sigilate - 1000lei

Mesaj de danielpetrea » Mie, 11 Martie '20, ora 10:20

Vand setul original LEGO Technic Mercedes-Benz Arocs 3245 42043 absolut original, toate pungile cu piese sunt sigilate, cutia prezinta defecte datorita dimensiunilor mari si a depozitarii.

Pozele sunt reale, se observa detaliile si starea impecabila a continutului.

Urca la volanul formidabilului Mercedes-Benz Arocs 3245! Acest model urias, robust 2-in-1 LEGO Technic este plin de detalii autentice si dotari palpitante. Porneste motorul mare Power Functions inclus si activeaza sistemul pneumatic avansat (nou din toamna 2015), pentru controlul complet al unei game de functii motorizate palpitante. Poti actiona ultra-versatilul mecanism de brat al macaralei, deschide si inchide dispozitivul de apucare, extinde stabilizatorii sau ridica si cobori caroseria basculanta! Directia cu ax dublu, transmisia diferentiala dubla si suspensia complet independenta asigura o manevrabilitate optima, iar cabina soferului basculeaza pentru a dezvalui motorul detaliat cu 6 cilindri cu pistoane in miscare Deschide usile cabinei pentru a accesa interiorul detaliat cu tablou de bord, scaune albastre si volan cu sigla Mercedes-Benz. Acest model din 2015 detaliat cu meticulozitate are de asemenea un brat de macara extensibil, 4 osii suspendate, roti duble pe 2 osii posterioare, hayon care se deschide, girofaruri de avertizare, oglinzi laterale si este compus din 2753 elemente, fiind cel mai mare model LEGO Technic produs vreodata. Schema autentica de culori alb, gri si negru si emblematica stea in 3 colturi Mercedes-Benz completeaza aspectul acestui model impresionant. Cand ai chef de inca o provocare de constructie, reconstruieste-l in robustul Camion articulat Mercedes-Benz pentru constructii.
Este cel mai mare model LEGO Technic produs in anul 2015.
Numarul pieselor in cutie: 2793

Pretul este fix, nu ma intereseaza schimburi sau negocieri, doar vand.

Prefer predare personala in Galati, cu orice proba, pot expedia Livrare cu Verificare in alte localitati prin FanCourier, Urgent Cargus / Posta Romana, costa 20 lei suplimentar sau ofer Transportul Gratuit pentru plata in cont ING / Raiffeisen Bank / Revolut.

Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati prin mesaj sau la numarul de telefon 0736152486, multumesc!


Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine