LEGO Technic 42055 Bucket Wheel Excavator cu roata port cupe SIGILAT 1000lei

Scrie răspuns
danielpetrea
gură spartă
gură spartă
Mesaje: 217
Membru din: Mie, 26 Septembrie '12, ora 11:26
Localitate: Galati
Contact:

LEGO Technic 42055 Bucket Wheel Excavator cu roata port cupe SIGILAT 1000lei

Mesaj de danielpetrea » Dum, 12 Ianuarie '20, ora 16:25

Vand setul original LEGO Technic 42055 Bucket Wheel Excavator cu roata port cupe, absolut nou, toate piesele sunt sigilate in cutie.

A fost expus si depozitat intr-un magazin, cutia prezinta urme de la expunere, pozele sunt reale, fara alte probleme sau defecte.

Distreaza-te construind si manevrand acest Excavator cu roata port cupe 2-in-1, cel mai mare set LEGO Tehnic de pana acum! Aceasta formidabila reproducere meticulos detaliata a unui excavator minier adevarat este disponibila cu o super schema de culori albastru inchis si galben, si cu o gama de dotari si functii autentice, inclusiv pasarele cu balustrada, sine imense si o cabina detaliata. Porneste motorul Power Functions inclus si vei putea activa benzile transportoare, vei putea roti imensa suprastructura, aducand in pozitie colosala masina. Apoi activeaza bratul pentru a cobori gigantica cupa de excavare pe roti si transporta materialul extras la camionul de mina in asteptare. Cand simti nevoia de inca o provocare de constructie, reconstruieste-l ca Fabrica mobila de concasare.

Numarul pieselor in cutie: 3929.

Pretul este fix, nu ma intereseaza schimburi sau negocieri, doar vand.

Prefer predare personala in Galati, cu orice proba, pot expedia Livrare cu Verificare in alte localitati prin FanCourier, Urgent Cargus sau Posta Romana, costa 15 - 25 lei suplimentar sau ofer Transportul Gratuit pentru plata in cont ING / Raiffeisen Bank.

Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati prin mesaj sau la numarul de telefon 0736152486, multumesc!


Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine