Cumpar modular buildings.

Scrie răspuns
Rusty Poet
comunicativ
comunicativ

Cumpar modular buildings.

Mesaj de Rusty Poet » Mie, 11 Mai '16, ora 07:57

Salut, caut si eu cladile modulare, incepand cu cele mai vechi. In acest moment nu am inca nici una, deci astept oferte sau sugestii la cum sa incep colectia.

geosh21
gură spartă
gură spartă
Judet: Timis

Re: Cumpar modular buildings.

Mesaj de geosh21 » Mie, 11 Mai '16, ora 13:28

Rusty Poet scrie:Salut, caut si eu cladile modulare, incepand cu cele mai vechi.
Daca ai buget, poti incepe cu cele mai vechi (10182: Cafe Corner, 10185: Green Grocer) . Desigur, daca esti dispus sa dai mii de euro (in functie de stare) pe primele 2 modulare aparute :)

Dar daca nu vrei sa scuturi chiar asa de rau portofelul, e mai bine sa incepi cu modelele care se gasesc acum pe piata : 10218: Pet Shop, 10232: Palace Cinema, 10243: Parisian Restaurant, 10246: Detective's Office, 10251: Brick Bank. Cel mai probabil le vei gasi doar in magazinele fizice, online nu se mai gasesc de cateva luni la noi in tara.

Daca nu esti sigur ca va tine mult pasiunea asta, cel mai bine este sa cumperi un model care inca se produce. Incepe cu unul si mai vezi pe urma. Bafta!

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Mie, 11 Mai '16, ora 15:01

Si eu am inceput recent sa colectionez modularele dar m-am rezumat doar la cele care inca se gasesc pe piata, adica de la Pet Shop incoace. Cele mai vechi mi s-au parut prea scumpe. Daca la un moment dat le vreau neaparat le voi reconstitui din piese, dar deocamdata nu am nici un mancarici in sensul asta.

Asa cum a zis si Geosh, vezi la magazinele fizice in Bucuresti si Cluj. Pana la sfarsitul anului trecut au fost online la Clever.

Rusty Poet
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Rusty Poet » Mie, 11 Mai '16, ora 20:17

In Timisoara nu am vazut sa fie la vreun magazin, dar am pus ochii pe grand emporium (Cel mai vechi care are un pret mai decent...).

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Mie, 11 Mai '16, ora 20:21

Rusty Poet scrie:In Timisoara nu am vazut sa fie la vreun magazin, dar am pus ochii pe grand emporium (Cel mai vechi care are un pret mai decent...).
Incearca la Varuna, in Iulius Mall. Ultima data cand am trecut pe acolo aveau Cinema-ul pe stoc.

geosh21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geosh21 » Mie, 11 Mai '16, ora 20:26

Asa e, in Timisoara numai la Varuna am vazut vreodata modulare. Insa nu iti face sperante, eu mai trec pe acolo din cand in cand si nu am mai vazut nici la ei de ceva timp. Ce poti totusi sa faci, este sa le intrebi pe angajate si daca au pe stoc iti pot aduce.

Rusty Poet
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Rusty Poet » Mie, 11 Mai '16, ora 20:34

Worst case, o sa le comand de pe bricklink. Sau poate mai vad pe aici oferte. Nu ma deranjeaza second hand de la AFOLs.

geosh21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geosh21 » Mie, 11 Mai '16, ora 20:39

Daca ajungi prin Cluj sau Bucuresti, gasesti sigur. Daca nu ai astfel de drumuri, roaga pe cineva de pe forum din orasele respective, sa te ajute.

Rusty Poet
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Rusty Poet » Joi, 19 Mai '16, ora 11:48

Nu am gasit nimic local. Alte sugestii? Am sa cumpar Grand Emporiumul in 4, insa as vrea zilele astea sa cumpar un Petshop.

geosh21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geosh21 » Joi, 19 Mai '16, ora 13:03

Ai intrebat daca aduc la cerere? La Noriel ar trebui sa aduca, avand in vedere situatia actuala de pe piata romaneasca...

Cred ca ar trebui sa incerci la Noriel-ul din noul mall, daca nu ai facut-o deja.