Vand 10-12 kg piese Lego amestecate
-
BogdanCluj
- tăcut

Vand 10-12 kg piese Lego amestecate
600 lei - aprox. 10 kg piese Lego amestecate. Din ce apreciez si-mi aduc aminte (sunt dezmembrate de vreo 5 ani) cam 80% sunt Roboti Bionicle si Cavaleri. Din pacate nu mai am nici cutiile originale si nici instructiunile. Pentru moment doresc sa le vand pe toate ca si pachet - nu separat. Stima!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Vand 10-12 kg piese Lego amestecate
daca te gandesti vreodata sa le dai si separat eu sunt interesat de placa aia verde

-
BogdanCluj
- tăcut

Revin cu o precizare - cred ca am gresit procentul cu privire la roboti. Robotii si cavalerii sunt cam 60% - deci cam jumate-jumate. Am mai atasat si o poza cu ceva figurine care se afla in cantitatea oferita. Stima!BogdanCluj scrie:600 lei - aprox. 10 kg piese Lego amestecate. Din ce apreciez si-mi aduc aminte (sunt dezmembrate de vreo 5 ani) cam 80% sunt Roboti Bionicle si Cavaleri. Din pacate nu mai am nici cutiile originale si nici instructiunile. Pentru moment doresc sa le vand pe toate ca si pachet - nu separat. Stima!
Sunt destule figurine care nu par a fi originale LEGO.
Sa intelegem ca in acest lot sunt si piese neoriginale amestecate?
Sa intelegem ca in acest lot sunt si piese neoriginale amestecate?
-
BogdanCluj
- tăcut

Tot ce am la vanzare sunt cumparate pentru copil cu ani in urma si sunt numai LEGO nu altceva.
- AlexDesign
- gură spartă

Sic um de se vad si alte tipuri de minifigurine pe acolo?
Nu mai fiti asa ostili, omul are o oferta pentru voi, fie ca va convine, fie ca nu.
BogdanCluj, sunt unele firme care incearca sa copieze lego si intr-adevar se pare ca detii cateva piese de genul.
Deobicei diferenta dintre Lego original si cele fake e incontestabila. poti sa verifici daca exista inscriptia lego pe piese si atunci vei sti daca sunt originale sau nu
spor la vanzare
BogdanCluj, sunt unele firme care incearca sa copieze lego si intr-adevar se pare ca detii cateva piese de genul.
Deobicei diferenta dintre Lego original si cele fake e incontestabila. poti sa verifici daca exista inscriptia lego pe piese si atunci vei sti daca sunt originale sau nu
-
BogdanCluj
- tăcut

Atunci poate ma ajutati! V-am atasat 3 imagini ale unor machete pe care nu doresc sa le vand. Pe piesele componente scrie clar Lego, pe figurinele atasate fiecareia eu personal nu vad nici o inscriptie. Doua din ele au fost cumparate ani in urma de la magazinul parcului LEGOLAND (navetele), a treia (castelul) de prin Germania - deci presupun ca nu sunt fake-uri. Va rog sa-mi spuneti unde ar trebui sa se afle inscriptia pe figurine. Le-am intors pe toate partile si nu vad nimic. Poate e prea mic scris undeva? Poate ani in urma figurinele nu se inscriptionau?
- AlexDesign
- gură spartă

Ugh,
e mai greu de explicat decat de vazut singur. dupa cum bine stii, si minifigurinele sunt facute din piese. daca le desfaci, te uiti intre studurile de la picioare. acolo ar trebui sa scrie "lego". Acum ia torsoul in mana. pe gat (daca il pot numi asa), in varful acelui stud scrie din nou LEGO. la cap se complica....insa diferenta dintre capetele originale si cele neoriginale e faptul ca cele originale sunt de un galben-lamaie si cele neoriginale de un galben mai dubios sau alte cilori dciudate. inca o chestie: unii omuleti neoriginali mai au nasuri si gura in relief, cei originali insa nu. oricum ce ai tu in ultimele poze e 100% original. 
-
BogdanCluj
- tăcut

Eu am mentionat si mai sus ca tot ce am cumparat a fost in ambalaj original LEGO, deci sustin in continuare ca nu sunt altceva. In orice caz, doresc sa inchidem acest subiect - se pare ca nu putem, nici eu si nici cei ce sustin ca nu sunt originale, sa ne sustinem punctul de vedere cu niste argumente clare (eu nu reusesc sa gasesc pe ele acele inscriptionari - nici pe cele din ultimile poze, si nici cei ce spun ca nu ar fi originale nu au cum sa-si dea clar seama de acest lucru doar din niste poze). Ele sunt de vanzare si cu asta-basta. Daca este interesat cineva le va verifica in momentul preluarii acestora. Punct.
Mai adaug la oferta initiala si cele 2 machete din poza atasate.
Mai adaug la oferta initiala si cele 2 machete din poza atasate.
- AlexDesign
- gură spartă

Am editat imaginea cu omuleti ca sa te ajut sa-i identifici pe cie no-originali. I-am incercuit pe cei care sunt neoriginali dar e doar o poza deci nu iti pot spune exact. Am incercuit doar acel corp si acel corp+picioare din acelasi motiv. 
-
BogdanCluj
- tăcut

Anuntul nu mai este valabil. Le-am vandut pe cele postate initial (pe alt site), am ramas doar cu cele 2 machete postate ulterior.
Se poate inchide.
Stima!
Se poate inchide.
Stima!
-
badgogo
- gură spartă

Care e pretul pentru cele doua?BogdanCluj scrie:Anuntul nu mai este valabil. Le-am vandut pe cele postate initial (pe alt site), am ramas doar cu cele 2 machete postate ulterior.
Se poate inchide.
Stima!
-
BogdanCluj
- tăcut

Inca nu m-am hotarat. O sa studiez si eu putin piata. Nu ma ocup in mod constant cu vanzarea/cumpararea de Lego, am postat anuntul fiind in pana de bani. Cele doua le-am oferit ulterior pt. a stimula vanzarea pachetului initial. Cand o sa iau o decizie o sa va anunt. Stima!