SuperCar 8070
- george.andrei
- gură spartă

SuperCar 8070
salut,
sunt interesat de un set 8070 SuperCar, daca aveti de vanzare, nou sau SH (impecabil), dati-mi un mail: giorgio_pizzaro@yahoo.com
p.s.: in caz de SH sunt interesat si de varianta fara PF-uri nu neaparat complet.
multumesc.
sunt interesat de un set 8070 SuperCar, daca aveti de vanzare, nou sau SH (impecabil), dati-mi un mail: giorgio_pizzaro@yahoo.com
p.s.: in caz de SH sunt interesat si de varianta fara PF-uri nu neaparat complet.
multumesc.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: SuperCar 8070
Vezi ca au pe clever (n-am nicio legatura cu ei). Pret mai mic doar SH sau adus fara taxe si transport din ungaria.
- george.andrei
- gură spartă

ms de sfat dar pretul este imens pe magazinele de la noi... a fost si mult mai ieftin de atat in magazine, gen 500 lei dar nu eram interesat de model la momentul respectiv.
anunt valabil
anunt valabil
Eu l-am luat pe al meu cu 400 lei, in primavara, de la Caramidute.. nu stiu de ce e asa scump acum la Clever. (sa nu mai zic ca l-am vazut intr-un magazin central aici in Brasov la pret de peste 900 lei
)
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
E scump ca e eol. Mai sunt astea de pe stocur si gata din cate stiu.
Da, luati acum cat mai gasiti ca pe urma va creste si mai tare.
Ai putea incerca sa-l iei de pe mytoys.de:
http://www.mytoys.de/LEGO-Technic-LEGO- ... 11/2128701
Pretul e bun, cu tot cu diferenta de tva vine 88,56 euro + 16 euro transport(livrare acasa la domiciliul tau, la usa) face 104.56. Adica aproximativ 470 RON, ceea ce este o oferta buna.
Poate mai gasesti pe cineva care vrea ceva de pe mytoys.de si imparti transportul.
In orice caz, sfatul meu este sa te grabesti pana nu dispare, ca apoi ori nu ti-l mai permiti ori te parlesti cum am patit-o eu cand a trebuit sa dau 170 euro + transport pe emerald night...
http://www.mytoys.de/LEGO-Technic-LEGO- ... 11/2128701
Pretul e bun, cu tot cu diferenta de tva vine 88,56 euro + 16 euro transport(livrare acasa la domiciliul tau, la usa) face 104.56. Adica aproximativ 470 RON, ceea ce este o oferta buna.
Poate mai gasesti pe cineva care vrea ceva de pe mytoys.de si imparti transportul.
In orice caz, sfatul meu este sa te grabesti pana nu dispare, ca apoi ori nu ti-l mai permiti ori te parlesti cum am patit-o eu cand a trebuit sa dau 170 euro + transport pe emerald night...
- george.andrei
- gură spartă

ms pt sfaturi,
l-am gasit pe Bricklink nou sigilat la 370 lei + transport cat o fi (maxim 30 euro), ma gandesc si vad daca fac un pas... sau nu, totusi as fi vrut sa-l iau din RO, poate apare cineva doritor pe forum sa vanda asa ceva.
valabil !
l-am gasit pe Bricklink nou sigilat la 370 lei + transport cat o fi (maxim 30 euro), ma gandesc si vad daca fac un pas... sau nu, totusi as fi vrut sa-l iau din RO, poate apare cineva doritor pe forum sa vanda asa ceva.
valabil !
-
manuchao84
- guraliv

am licitat eu pentru unu pe okazii acum vreo 2 luni dar nici acum nu mi-a raspuns vanzatorul la telefon sau mail, asa ca poti sa mai astepti, fii pe faza 
- george.andrei
- gură spartă

@manuchao84 : am vazut si eu tot acum vreo 2 luni un tip cu un model 8070 de vanzare, era cam 470 daca nu ma insel, l-am intrebat eu daca mai lasa la pret si mi-a zis ca 5 lei... deci e posibil sa fie acelasi tip... neserios, se pare.
ms
valabil
ms
valabil
-
manuchao84
- guraliv

nu ala, stiu de cine spui, este vorba de alt vanzator, avea o oferta foarte buna de pret, cred eu ca erau ale unui copil care nu se mai juca cu ele, avea din mai multe genuri, printre care si castle. eu am licitat pt castel si supercar, dar nu a raspuns si telefonul este permanent inchis, probabil numai foloseste acel numar, am incercat chiar si zilele trecute
Nu sunt pasionat de technic dar masina aia este interesanta