Lego 8085
- razvan98bobi
- gură spartă

Re: Lego 8085
Da tu ceri 50 lei pe injosirea asta de ai creat-o si nu vrei sa bagi la cap ca nici pe jumate nu face?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
@ adn2237: la asta m-am referit si eu, doar ca eu vorbeam si din cunostiinte mai vechi (intamplari de dinainte sa te fi inscrisPe de alta parte insa, in momentul in care apare la vanzare un set care nu este complet, ar fi cel mai bine sa fie specificat putin mai exact ce piese lipsesc.
...
aceste detalii trebuie specificate explicit.
@riana: nu suntem mari experti... absolut deloc.
sigla sw de la avatarul meu se refera la echipa de fotbal CFR Cluj, toni are la avatar o minifigurina femeie, probabil aerobic girl, iar razvan bobi are la avatar un excavator spatial. nici unul din noi nu e expert...
sa stii ca nu trebuie sa fi expert sa dai un search pe gogle si sa compari imaginile tale cu cele ale setului
apropo, daca un set are 5 piese mari si 5 piese mici [de detaliu], si iti lipsesc cele mici [de detaliu], tot 50% din piese iti lipsesc. volumul setului nu e egal cu numarul de piese
cu asta, la revedere, eu mi-am facut datoria de membru, daca moderatorii nu te obliga sa-ti modifici descrierea, asta e, imi pare rau de cel care iti cade in plasa
-
gallgeorge
- gură spartă

Acum ai modificat anuntul si specificatiile ca sa para ca noi suntem neseriosi si vorbim prostii. Urat gest...
- razvan98bobi
- gură spartă

Nu cred ca ar mai fi cineva care sa-ti cumpere setul dupa "investigatia" asta.
-
manuchao84
- guraliv

uite ce se intampla cand strabati galaxia cu viteza luminii, mai sar din piese, raman in urma :P
Acum lasand gluma deoparete, am vazut la vitreolum un model interesand de a vinde seturile, si anume posta poza cu setul construit si apoi cu toate piesele asejate pe o plansa, tinand cont ca nu este setul intreg sau are mici " improvizatii", asa stie omul ce cumpara, ca pana la urma aici se vand piese lego , nu numai seturi intregi
Acum lasand gluma deoparete, am vazut la vitreolum un model interesand de a vinde seturile, si anume posta poza cu setul construit si apoi cu toate piesele asejate pe o plansa, tinand cont ca nu este setul intreg sau are mici " improvizatii", asa stie omul ce cumpara, ca pana la urma aici se vand piese lego , nu numai seturi intregi
Vanzatorul a modificat pozele si descrierea.
Nu mai sariti asa, nu are nimeni cum sa isi dea seama din niste poze daca sunt piese fake sau nu, iar faptul ca au fost facute modificari in anunt e unul pozitiv.
Nu pot eu sa oblig omul sa specifice exact piesele care lipsesc daca nu doreste, e la latitudinea cumparatorului daca doreste sa cumpere vazand cum e definit anuntul, care este pretul si o parte din ce s-a discutat.
Va rog sa finalizam subiectul... Oricine nu e de acord imi poate trimite mesaj pe privat.
Multumesc!
03.12/11:43: @ tonicodrea, cristian333 -> Luand in considerare ce am scris mai sus, voi sterge orice post care contine altceva decat solicitari legate direct de subiectul topicului. Pentru orice altceva, va rog deschideti topic separat in sectiunile de discutii.
Nu mai sariti asa, nu are nimeni cum sa isi dea seama din niste poze daca sunt piese fake sau nu, iar faptul ca au fost facute modificari in anunt e unul pozitiv.
Nu pot eu sa oblig omul sa specifice exact piesele care lipsesc daca nu doreste, e la latitudinea cumparatorului daca doreste sa cumpere vazand cum e definit anuntul, care este pretul si o parte din ce s-a discutat.
Va rog sa finalizam subiectul... Oricine nu e de acord imi poate trimite mesaj pe privat.
Multumesc!
03.12/11:43: @ tonicodrea, cristian333 -> Luand in considerare ce am scris mai sus, voi sterge orice post care contine altceva decat solicitari legate direct de subiectul topicului. Pentru orice altceva, va rog deschideti topic separat in sectiunile de discutii.