Se apropie sarbatorile si mi-am adus aminte de acest set care l-am primit de Craciun cu 3-4 ani in urma. L-am modificat sa vad cum arata cu o minifigurina fara sa-i stric prea mult aspectul caroseriei si cam asta a iesit..nimic deosebit.
O sa construiesc zilele astea un monster truck care va avea la baza suspensia de la acest set si voi posta aici ca sa nu mai deschid alte thread-uri pt. ca folosesc baza de suspensie viitorul model nu va fi considerat moc.
mai am o versiune si ultima ca (mod,alt,etc) am schimbat parbrizul cu unul mai mic de culoare fumurie si un alt management al pieselor...aceeasi marie cu alta palarie
Mi-am adus aminte cand am postat aici ca o sa fac o caroserie noua care sa aiba la baza suspensia acestui set si am facut unu simplu a' la gaga', clasic, piese system
the big red...bulk (asa l-am numit) 6 wide stud,suspensie set 31101,piese bulk classic/system se poate modifica sa intre un minifig plus alte detalii dar nu m-am mai obosit asa ca l-am facut bulk
PS: in concluzie, se poate si pe 6 wide stud caroserie pe aceasta suspensie
thx Homer! ...intre timp "simtul" esteticului (in limita pieselor din dotare) m-a facut sa schimb cateva aspecte, am renuntat la extra bara fata,am adaugat oglinzi si am eliminat albul din mijlocul lateral al caroseriei lasand doar red and white stripes...capota am incercat sa o vopsesc cu red and white stripes dar arata prea incarcata per ansamblu si am lasat-o asa
PS: cred ca merg si roti mai mari de monster truck de la alte seturi sau alea mari de tractor, trebuie doar inaltata caroseria cu cateva detalii in plus
am uitat sa mentionez ca m-am inspirat de aici https://rebrickable.com/mocs/MOC-110623 ... k/#details