Mă bucur să vă cunosc!

Scrie răspuns
Gregory
tăcut
tăcut
Judet: Cluj

Mă bucur să vă cunosc!

Mesaj de Gregory » Sâm, 26 Octombrie '24, ora 17:15

Dragi iubitori de LEGO,

Salut! Vă mulțumesc că m-ați primit printre voi! Pasiunea mea pentru LEGO își are începutul la un Crăciun, acum mulți, mulți ani. Jucăria fermecată pe care am primit-o atunci, mi-a schimbat viața în feluri în care nici nu-mi puteam imagina. De atunci, colecția a crescut, iar imaginația mea, odată cu ea. Azi, când caut liniștea și întoarcerea la rădăcini, mă adâncesc în construirea de LEGO, așa cum am făcut-o în nenumărate rânduri.
Doresc să vă cunosc pe voi, cei din comunitatea iubitorilor de LEGO, și să facem schimb de idei și de seturi.

Pe curând!

Bricky
Former Ambassador
Former Ambassador
Judet: Bucuresti
Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/

Re: Mă bucur să vă cunosc!

Mesaj de Bricky » Dum, 27 Octombrie '24, ora 03:57

Bine ai venit, Gregory! Care a fost setul care ti-a schimbat viata cu ani in urma? Si care sunt temele tale preferate? Construiesti doar seturi sau ai inceput sa si MOC-uiesti?
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Gregory
tăcut
tăcut
Judet: Cluj

Re: Mă bucur să vă cunosc!

Mesaj de Gregory » Sâm, 02 Noiembrie '24, ora 08:25

Bricky,

Salut! Primul meu set l-am primit de la unchiul meu, când aveam 3 ani: Lego System Raft Raiders 6261. Am găsit cutia în Ajun, într-un sertar din sufragerie, timp ce tot familionul era în bucătărie. Am deschis-o, am deversat conținutul pe covor și am început să studiez piesele. Cred că verii mei construiseră setul înainte să-l primesc eu, fiindcă piesele nu erau în pungi, iar toate miroseau foarte frumos, a săpun. Când m-a găsit lumea, au adunat piesele înapoi în cutie, fiindcă era cadou pentru mine și sora mea. Ceva mai târziu, l-am construit împreună cu ea. Trebuie să fac rost de el, fiindcă am pierdut multe piese.
Ulterior, am găsit într-o cutie un set mai vechi, pe care l-a primit sora mea, Lego City Construction Crew 6481, simpatic, cu baterie și lumini.
Următoarele primite fost Shuttle Launching Crew 6346, F1 Hauler 6484 și Res-Q Jet Ski 6145.
Apoi, am trecut la Technic, cu Universal Set 8032, 3-in-1 Car 8286, Forklift 8248, plus Bionicle Onua 8532 și Lewa 8535.
Cu aceste seturi, am construit o mulțime de MOC-uri. Ca highlighturi, de la locomotive LE, LDE, LDH, cu aburi, vagoane de călători și de marfă, tip boxcar, transport de pietriș, flatbed, macara feroviară, camioane mari de Technic de off road, basculantă, automacara. Am făcut o dată o platformă petrolieră cu drill bit funcțional, motorizat. După ce m-am jucat Oddworld Abe’s Oddysee și Exoddus pe PS1, am construit locomotiva Feeco, aceea ca un cap de Glukkon.
Mai recent, am început să-mi cumpăr seturi. Am Rough Terrain Crane 42082, Airbus H175 42145 și Audi RS Q e-tron 42160. Ultimele sunt 8 unice din colecția Dungeons & Dragons Minifigures 71047. Nu am avut stare să mai construiesc MOC-uri, dar mă bate gândul să recreez submersibilul din Vendigroth, din jocul Arcanum. Ar fi articulat și motorizat.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine