Salutare

Scrie răspuns
NewDaddyInTown
tăcut
tăcut
Judet: Ilfov

Salutare

Mesaj de NewDaddyInTown » Mie, 24 Octombrie '18, ora 13:49

Noroci la toata lumea! :)

Ma numesc Tudor si am 30 de ani. Lego-ul a fost, este si va ramane pasiunea mea dintotdeauna. Consider ca nu exista jucarie mai educatica pentru generatiile mari si mici ca Lego-ul. Mai ales cand imi aduc aminte momentele acelea pe care cred ca si voi vi le aduceti aminte, de cand eram mici, de cum incercam sa strangem bani pentru urmatorul set si vedeam ca ne mai lipseau niste zerouri pana la proba contrarie :) (bai esti nebun, dar cate zerouri imi mai trebui fratica!? :)). In ultimul timp nu am mai apucat sa fac mai nimic, mai ales de cand mi-a venit pe lume o fetita sunt cu capul in nori, dar sunt pasionat de tot ce inseamna Lego Tehnic, Castle, Adventure, Fantasy si MOC-uri evident si voi mai incerca o creatie curand ;). Ultima realizare e un set de perete pentru agatarea cheilor. Urmeaza sa va arat. Pana atunci, noroci fratilor ! :D

Homersapien
gură spartă
gură spartă

Re: Salutare

Mesaj de Homersapien » Mie, 24 Octombrie '18, ora 14:05

Salutare si bine ai venit. Sanatate si fericire fetitei si voua evident :D. De pe unde esti? Asteptam sa vedem creatiile tale.

Spor la construit

Matei_B
gură spartă
gură spartă
Judet: Iasi

Mesaj de Matei_B » Mie, 24 Octombrie '18, ora 15:17

Bine ai venit! Ai ce face pe aici. Vrem sa iti vedem creatiile

NewDaddyInTown
tăcut
tăcut
Judet: Ilfov

Mesaj de NewDaddyInTown » Joi, 25 Octombrie '18, ora 13:10

Homersapien & Matei_B - Multumesc mult ;). Sunt din Bucuresti, si urmeaza sa urc si eu ceva curand (dupa ce fetita e culcata, evident :D). Keep in touch till then guys :)