Salutari ! Ce noroc pe mine ca v-am gasit ! Numele meu e Andrei .. 27 din Braila
Din copilarie am obsesia asta pentru lego , acum 4 luni am inceput iar sa strang lego si sa ma apuc de construit .
Am inceput cu statia de pompieri si cu cateva placi mari 48x48
Acum am nevoie de piese .. multe piese .. nu are rost sa le cumpar gata facute
Incerc sa imi fac propriul oras , am inceput sa scot fotoliile din sufragerie si am montat masa de 12 persoane ca sa am loc :)) , nevastamea a zis ca o sa mancam lego la cina :))) in fine , nu sunt nebun doar pasionat :)) nebun ma cred altii '
Tema mea la lego : LEGO CITY .. si atat
Am gasit pe OLX 2 persoane care vand piese la kg .. iar daca tot sunt la voi am zis sa cer o parere / puteti sa imi raspundeti pe privat .
"Raducu" un tip din Buc care da kg cu 65 de lei ( numarul de telefon nu e bun )
"Alexandru" cu 75 kg ... am vazut media cam cate piese ar veni la kg .. ( mi-a raspuns la telefon .. ar avea cam juma de sac de rafie .. nu stiu cat ar veni .. cam 7 kg cred)
Astept sfaturi :)
Bine v-am gasit !
- Homersapien
- gură spartă

Re: Bine v-am gasit !
salut si bine ai venit.
Toti mancam Lego la cina nu te ingrijora.
Cu Lego la kg nu stiu ce sa zic, imi pare greu sa cred ca vei gasi piesele care le doresti.
Mai degraba inveti sa folosesti bricklink.com . acesta e un supermagazin de magazine care vand piese lego la bucata. daca chiar vrei sa cumperi mult eu zic ca iesi mai bine asa. Va trebui sa iti faci o lista de piese si sa vezi care magazin are cea mai buna oferta pentru lista aceea.
Toti mancam Lego la cina nu te ingrijora.
Cu Lego la kg nu stiu ce sa zic, imi pare greu sa cred ca vei gasi piesele care le doresti.
Mai degraba inveti sa folosesti bricklink.com . acesta e un supermagazin de magazine care vand piese lego la bucata. daca chiar vrei sa cumperi mult eu zic ca iesi mai bine asa. Va trebui sa iti faci o lista de piese si sa vezi care magazin are cea mai buna oferta pentru lista aceea.
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
Bine ai venit!
Salut!
-
endaerkened
- Ambassador

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/
Salut!
Uita-te prin forum, in threadul vanzatori neseriosi:
viewtopic.php?f=6&t=5033&start=60
Ambele conturi apartin aceluiasi tip; mai multi dintre noi am patit cu tipul; nu merita sa cumperi de la el. Daca vrei neaparat sa cumperi de pe olx, incearca anunturile care sunt din Braila si poti sa le ridici personal, sau verifica inainte aici in forum daca vanzatorul e serios sau nu.
Uita-te prin forum, in threadul vanzatori neseriosi:
viewtopic.php?f=6&t=5033&start=60
Ambele conturi apartin aceluiasi tip; mai multi dintre noi am patit cu tipul; nu merita sa cumperi de la el. Daca vrei neaparat sa cumperi de pe olx, incearca anunturile care sunt din Braila si poti sa le ridici personal, sau verifica inainte aici in forum daca vanzatorul e serios sau nu.