Buna ziua
Sunt mama unui utilizator al forumului care este fan LEGO as dori sa cunosc si parerea altor parinti despre aceasta ocupatie a copilului.Mie imi face placere sa-l vad construind diferite machete/obiecte din LEGO.
Va multumesc ZekanyA.
Bine ati venit! Chiar ieri am creat un forum doar pentru parinti, daca aveti intrebari specifice, va recomand sa le postati acolo (v-am adaugat in grupul de parinti): viewforum.php?f=28
Bun venit printre noi! Imi face placere sa vad cum se extinde forumul
Chiar ma intreb cat de multi "fani lego" vor fi peste un an, poate doi pe forum...
P.S. Sincer nu sunt foarte sigur cine este fiul dumneavoastra, dar localitatea ar fi un indiciu.
Creatile lui sunt reusite, dar lipsa de piese isi spune cuvantul... (Partea buna este ca a comandat cateva kg de piese de curand, asa ca astept urmatoarea realizare roflol )
Multumesc pentru primirea calduroasa pe acest forum,sper ca sa fac cunostinta cu mai multi parinti si copii de asemenea.Poate si eu as fi fan LEGO daca as avea 15 ani. Baiatul meu este fan LEGO aproximativ de la varsta de 5 ani si l-am vazut dezvoltandu-se in continu.Din pacate in cercul lui de prieteni nu este nici unul fan LEGO ... asa ca s-a bucurat foarte mult cand a gasit acest forum si a putut sa-si impartaseasca ideile cu alti fani LEGO.Din pacate este un hobby destul de costisitor,dar in limita posibilitatilor sper sa ne descurcam si sa se dezvolte in continuare.
Buna ziua, ne bucuram sa va avem printre noi. Suntem foarte fericiti ca fourumul se dezvolta pe zi ce trece , cred ca si mama mea isi va face cont.
Oricum, un calduros bun-venit de la noi!
bine ati venit pe forum. (nikinek az edesanyja tetszik lenni igaz?) am vorbit mult cu fiul dumneavoastra...care in mod ciudat nu va saluta...doar glumeam roflol
MODERATOR: tamas, mergi la presupuse cu maghiara, nu-i frumos; sti ca nu e voie! Pentru restul, traducerea e: "Sunteti mama lui niki, nu-i asa?"
Ultima oară modificat Lun, 08 August '11, ora 20:45 de către ikarus, modificat 1 dată în total.
Motiv:notificare de incalcarea regulamentului.
Buna ziua, si eu am incurajat copii sa se joace cu lego, se poate transforma cu usurinta intr-o jucarie noua (cunoscatorii stiu cu ce fregventa isi doresc cei mici o jucarie noua).
Pactic celui mare trebuie sa-i multumesc ca am redescoperit pasiunea aceasta altfel ar fi fost ingropata pe veci intr-un colt al sufletului.
Am inceput cu cateva seturi am vazut ca-i place si am continuat, acuma ne ajuta sa petrecem cu placere impreuna serile lungi de iarna in care nu prea avem ce face pe afara.