Salutari
Salutari
Buna, am descoperit acest site intamplator cautand mocuri, imi plac mult seturile de gen "buildable figures" ca si bionicle star wars etc. de cand ma stiu prefeream sa ma joc cu lego, era deasupra altor "jucari" , as dori sa ma integrez in acest loc
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Salutari
Bine ai venit!
Suntem o comunitate restransa si prietenoasa. Ne place sa ne cunoastem intre noi. Poti sa incepi prin a ne spune ce varsta ai si din ce oras esti. Apoi poti sa te "lauzi" cu seturile pe care le ai sau cu MOC-urile tale.
Suntem o comunitate restransa si prietenoasa. Ne place sa ne cunoastem intre noi. Poti sa incepi prin a ne spune ce varsta ai si din ce oras esti. Apoi poti sa te "lauzi" cu seturile pe care le ai sau cu MOC-urile tale.
Da, am 21 de ani sunt din Timisoara
Bine ai venit printre noi
- thedutch21
- gură spartă

salutare, "vecine"!
buildable figures zici? pai astea nu-s departe de Technic. combinatia perfecta intre cele 2 teme cred ca sunt seturile Technic Star Wars ( 8000, 8001 si 8002).
buildable figures zici? pai astea nu-s departe de Technic. combinatia perfecta intre cele 2 teme cred ca sunt seturile Technic Star Wars ( 8000, 8001 si 8002).