Salutare tuturor!

Scrie răspuns
vici.zavoi
tăcut
tăcut

Salutare tuturor!

Mesaj de vici.zavoi » Dum, 12 Iunie '16, ora 10:03

Numele meu este Vicentiu si sunt din Prahova (parvenit).

As vrea sa incep cu o povestioara - primul meu contact cu Lego. Se intampla prin anii '95 cand eram in liceu si ca toti tinerii am ajuns cu gasca la mare (mai exact in Neptun). Plimbandu-ma prin magazine am vazut (il am in imaginea mintii si acum, dupa mai bine de 20 ani) un joc Lego Technic - era o macara. Am tot studiat-o si am vazut, undeva intr-un colt, prin vitrina de sticla, pretul. In mintea mea pretul a ramas fixat undeva la 21 lei (erau si ceva zecimale dupa acel 21 dar nu imi mai aduc aminte) si astfel am inceput sa fac economii din banii de cheltuiala pentru mare ca sa pot pleca acasa cu acel model. Aproape in fiecare zi treceam prin acel magazin si admiram modelul. La sfarsitul sejurului la mare, avand banii sa pot platii acel model mi-am luat prietena de la acel moment si am intrat in magazin. Am admirat impreuna cutia si I-am spus ca vreau sa il iau dar imediat a venit si replica: "dar ai atatia bani ca totusi, sunt 210 lei?". Atunci am privit cu atentie pretul si mi-am dat seama ca imi scapase "din vedere" un zero. Pretul marcat pe cuti era de 210 lei nu 21,0.. lei. Bine-nteles ca nu am mai luat nimic. Dezamagirea a fost mare la cel moment.

Acum timpul a trecut, posibilitatile sunt altele iar dorinta de a construi a revenit.

Impreuna cu fetita mea de cinci ani construim Lego Friends - avem cateva modele construite deja iar eu raman pasionat de Lego Technic propabil si prin natura meresiei pe care o desfasor. Saptamana trecuta am achizitionat modelul 42024 (Container Truck) l-am asamblat si acum ne bucuram de el. Asamblat mai avem si 42049 (Mine Loader). Cu siguranta nu ne vom oprii aici.

Cu speranta ca nu v-am plictisit, va doresc spor la construit.

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Re: Salutare tuturor!

Mesaj de iuliand » Dum, 12 Iunie '16, ora 14:19

Bine ai venit!
Ai sa fii placut surprins sa afli ca suntem multi tehnicieni pe aici.
Avem si un concurs in plan pentru toamna, ia vezi, poate te tenteaza.

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Dum, 12 Iunie '16, ora 16:22

interesanta povestioara!
si eu strangeam la un moment dat niste banuti pentru un set ce-l admiram intr-o vitrina... din pacate nu am apucat sa-l cumpar, pentru ca s-a vandut inainte sa adun suma necesara. anyway, tot a ajuns pe mana mea, vreo 15 ani mai tarziu, cu ajutorul Bricklink :D

bine ai venit pe forum! sper sa ne intalnim la concursul Technic de la Bucuresti.

vici.zavoi
tăcut
tăcut

Mesaj de vici.zavoi » Lun, 13 Iunie '16, ora 07:35

Multumesc pentru primire.

Am retinut: concurs in toamna.