Salut,
Sunt mamica unui baietel pasionat de lego star wars. Am descoperit acest forum si ma bucur fff mult .....poate reusesc sa aflu si eu magazine de unde as putea cumpara mai produse lego. Poate ma puteti ajuta cu orice informatie.....Multumesc!
Bine v-am gasit!
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Re: Bine v-am gasit!
Bine ai venit! E un loc bun pentru asa ceva, sunt destui utilizatori care vand seturi Lego la un pret mult mai bun ca magazinele de pe net sau cele adevarate. Sper sa-ti placa comunitatea noastra 
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Bine ai venit!
Pentru sfaturi de cumpărare răsfoiește un pic forumul, chiar pe aici prin rubrică de prezentari știu ca au mai fost discuții.
Pentru sfaturi de cumpărare răsfoiește un pic forumul, chiar pe aici prin rubrică de prezentari știu ca au mai fost discuții.
Bine ai venit! E foarte fain forumul. Si eu sunt membru de putin timp (2 saptamani) si cred ca e foarte util si constructiv. Nu numai ca poti face rost de seturi lego de la persoane de incredere dar gasesti si la pret mai mic. Principala calitate a forumului este ca inveti mereu, descoperi mereu chestiuni faine.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures