Viitor membru activ

Scrie răspuns
matthers
tăcut
tăcut

Viitor membru activ

Mesaj de matthers » Mie, 24 Iunie '15, ora 22:07

Salut,

Imi place LEGO din copilarie, dar dupa varsta de ~10 ani nu m-am mai jucat, pana acum vreo 2 ani cand am primit cadou de craciun un mic set Tehnic. Apoi mi-am cumparat un set mic 3 in 1. Micute.

De curand ma bate gandul sa cumpar niste LEGO la bulk, cateva KG de LEGO clasic sau Tehnic.

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Re: Viitor membru activ

Mesaj de iuliand » Mie, 24 Iunie '15, ora 22:41

Bine ai venit!
Iti urez sa faci cat mai repede rost de materiale de constructie.
Asa de curiozitate, acum ce varsta ai? Eram curios cat a durat dark age-ul... :)

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Mie, 24 Iunie '15, ora 22:56

Bine ai venit! Da, ne poti spune cat a durat Dark Ageul daca vrei si tragem noi singuri concluziile :D
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal

matthers
tăcut
tăcut

Mesaj de matthers » Joi, 25 Iunie '15, ora 00:11

26 în mai puțin de o lună

Nu știu dacă să cumpăr piese la kg dau un set mai mare și apoi să fac ce vreau din el.

Bugetul ar fi de 300—400 lei. Dacă aveți sugestii, vă rog să le împărtășiți

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Joi, 25 Iunie '15, ora 01:10

Ai o tema preferata? Daca da si daca iti vei lua ceva din acea tema risti ca si subsemnatul sa nu te indure inima sa il desfaci ca sa iti faci apoi de cap cu piesele. Pe de alta parte 'piese la kg' poate sa insemne orice si nimic, adica pot fi multe asemanatoare si sa te simti limitat de piese, desi e un inceput si asta. Poti pandi reduceri sau oferte in sectiunea de vanzari de aici ca sa iti poti lua cat mai multe seturi in bugetul tau. E o decizie grea oricum :D
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Vin, 26 Iunie '15, ora 10:13

Din pacate achizitia de lego este o jungla a oportunitatilor. Nu exista sursa perfecta ca atunci ar cumpara toata lumea de acolo. In functie de preferintele tale si buget unele surse ti se preteaza mai bine decat altele.
Daca nu te grabesti vaneaza promotiile la seturi prin supermarketuri, dar poate fi frustrant cand sunt perioade lungi fara reduceri multumitoare (peste 25-30%).
In rest urmareste: sectiunea de vanzari de pe forum si de comenzi comune, magazinele online de profil, ebay.de, okazii, olx, etc...