Salutari de la Oradea

Scrie răspuns
marius_oradea
tăcut
tăcut
Judet: Bihor

Salutari de la Oradea

Mesaj de marius_oradea » Dum, 15 Februarie '26, ora 18:18

Reprezint un ONG cultural. Recent am organizat primul Club de Lego gândit ca și fenomen cultural care sa implice cinematografia, muzica, literatura, teatrul, arta din spate mai exact. Nu vorbim doar despre construcțiile propriu-zise de Lego, ci și de filmulețele stop-motion cu piese de Lego, pe care le fac copiii, alături de părinți. Filme fie inspirate din povești clasice sau din propriile scenarii. Ne-am inspirat pentru acest proiect cultural de la un club din UK, deci ar fi o premieră la nivel național. Părinții sunt bulversați de acest „stop-motion", echipamente foto-video, lumini etc. copiii, o parte dintre ei știu despre ce este vorba, ba chiar la primul eveniment, un junior a și realizat un clip din acesta pentru prima oara. Dorim să promovăm tipul acesta de eveniment cultural în toată România. Dacă mai există ONG-uri care sunt interesate de model, le invit la Oradea, la următoarele întâlniri. Momentan am realizat doar un scurt clip video de la prima intalnire, cu permisiunea administratorilor de forum îl pot prezenta. Orice întrebări aveți, vă rog să mi le adresați. Stimă și respect pentru aceste cărămizi, figurine, creații artistice. Ajută foarte mult pe copiii și pe părinții lor îi sărăcesc de bani :( dar merită!

endaerkened
Ambassador
Ambassador
Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/

Re: Salutari de la Oradea

Mesaj de endaerkened » Lun, 16 Februarie '26, ora 21:34

Salut si bine ai venit!
Desigur ne-am bucura sa prezinti clipul video!

marius_oradea
tăcut
tăcut

Mesaj de marius_oradea » Mar, 17 Februarie '26, ora 08:36

Video-ul este public pe Youtube.
Acesta este link-ul : https://youtu.be/fBQYRLkJvtQ

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 17 Februarie '26, ora 10:39

Salut si bun venit! Foarte faina initiativa. Spor!
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook