Salutare, fani Lego!

Scrie răspuns
Eric_bricks
tăcut
tăcut
Judet: Mehedinti

Salutare, fani Lego!

Mesaj de Eric_bricks » Sâm, 31 Ianuarie '26, ora 21:44

Salutare, tuturor! Sunt Eric, am 16 ani si toata viata mea Lego a reprezentat o pasiune. Primul meu set l-am primit cand aveam doar 2 ani (Lego duplo-5636) si de atunci toate celelalte jucarii au picat pe locul al doilea. Gama mea preferata Lego este Chima, deoarece cand eram mic mi-a placut foarte mult si mi-a parut foarte rau cand a fost intrerupta. In prezent, gamele pe care le indragesc cel mai tare sunt Harry Potter, Marvel, Star Wars, Ideas si 18+(mai ales cladirile modulare). In ultimii ani, Lego A inceput sa fie pentru mine chiar mai mult decat un simplu hobby, ci o pasiune, asupra careia mi-am indreptat majoritatea timpului si atentiei si am inceput sa imi duc si MOCurile la un nivel superior. Prima comunitate online Lego din care am facut parte a fost serverul de Discord Brick Depot(unde am si rol de moderator). Am ales sa intru si in Rolug deoarece vreau sa imi duc pasiunea Lego la urmatorul nivel si sa cunosc si alti oameni care imi impartasesc pasiunea, atat din tara, cat si din strainatate. Ma puteti gasi si pe instagram (groot_bricks) si pe brickset, unde postez periodic reviewuri la seturi(Bricky_chima).

Surubelnitza
tăcut
tăcut
Judet: Cluj

Re: Salutare, fani Lego!

Mesaj de Surubelnitza » Dum, 01 Februarie '26, ora 12:02

Salutare si bine ai venit!
Ai o colectie frumoasa. Cunosc Chima dar eu nu am nimic din acea colectie.
Astept cu curiozitate sa postezi MOCul sa vedem ce inspiratie ai avut.
Eu sunt Homersapien si pe brickset (e colectia intregii familii :D).

Spor la construit!