Salutare, tuturor! 👑
-
David Luchian
- tăcut

- Judet: Iasi
Salutare, tuturor! 👑
Mă numesc David, am 18 ani și sunt fan înrăit lego de peste 13 ani, de la 5 ani. Mi-am descoperit aceasta pasiune încă de la primul set pe care tatăl meu mi l-a cumpărat și mi-am dat seama că este și va fi următoarea mea obsesie de viață. Colecționez cam tot ce tine de lego, cu preferințe pentru mașini, clădiri modulare, city, the Simpsons, Star Wars și cataloage, postere, reviste lego etc. În momentul actual am 2 camere din casă pline ochi cu lego fie în dulapuri, pe dulapuri, sub pat, pe mese și în locuri în care nici eu nu realizasem că am :)) Doresc să fiu membru al acestei comunități minunate din acest motiv pentru care vreau sa împărtășesc cu ceilalți aceasta pasiune minunată plus șansa de a mă dezvolta și de a-mi spori creativitatea. Sper să fie o colaborare minunată. Va salut pe toți! 🤝
- Homersapien
- gură spartă

Re: Salutare, tuturor! 👑
Salutare si bine ai venit.
Ma bucur ca ai inceput asa in forta cu o participare la o expozitie RoLUG!
Ai colectia de seturi in vreo biblioteca digitala gen Rebrickable sau Brickset? pentru a o putea admira si noi?
Spor la construit!
Ai colectia de seturi in vreo biblioteca digitala gen Rebrickable sau Brickset? pentru a o putea admira si noi?
Spor la construit!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Bun venit! Mare bucurie sa gasim membri noi mai ales in zone unde suntem slab reprezentati
- Vlad88
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/gp/142301564@N08/5f995B
Salutari again, bine ai venit, sper ca ti-ai pus centura de siguranta
)
-
David Luchian
- tăcut

Salut din nou, si eu vreau sa va multumesc pentru primirea călduroasă și foarte prietenoasă!Homersapien scrie: ↑Lun, 15 Decembrie '25, ora 08:22Salutare si bine ai venit.
Spor la construit!
În legătură cu biblioteca digitala, momentan chiar nu am, dar ma gândeam să mi-o creez și să vă trimit cu drag link-ul.
-
David Luchian
- tăcut

Salut, da, este o nișă minunată dar totuși apreciez faptul că suntem o nișă foarte puternica si activă, asta contând mult mai mult decât o societate mare și neactivă.lapsanszkitamas scrie: ↑Lun, 15 Decembrie '25, ora 11:13Bun venit! Mare bucurie sa gasim membri noi mai ales in zone unde suntem slab reprezentati
-
endaerkened
- Ambassador

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/
Salut, si bine ai venit si aici!