Sigla Rolug
Moderator: Bricky
- Bricky
- Ambasadoare RoLUG
- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Sigla Rolug
Noile reguli impuse de LEGO mentioneaza faptul ca sigla unui LUG nu trebuie sa contina minifigurine sau parti din minifigurine Lego. Au fost analizate toate siglele LUG-urilor recunoscute si cei care nu indeplinesc una sau mai multe conditii (mai sunt si altele pe langa interzicerea folosirii minifigurinei) au obligatia de a si-o schimba pana pe 31.12.2017.
In urma analizarii siglei noastre, mi s-a comunicat faptul ca include capete ce seamana foarte bine cu minifigurinele Lego. Cu toate ca figurile lor nu se regasesc in nici o minifigurina oficiala...
Cu toate astea, va trebui sa o schimbam. Graficianul nostru a fost instiintat deja si ne va ajuta. Doar ca trebuie sa ii prezentam si idei, facem un brainstorming. Ca prima idee, i-am propus sa acoperim capetele minfigurinelor cu niste roti technic pe post de palarii
Voi ce idei aveti?
In urma analizarii siglei noastre, mi s-a comunicat faptul ca include capete ce seamana foarte bine cu minifigurinele Lego. Cu toate ca figurile lor nu se regasesc in nici o minifigurina oficiala...
Cu toate astea, va trebui sa o schimbam. Graficianul nostru a fost instiintat deja si ne va ajuta. Doar ca trebuie sa ii prezentam si idei, facem un brainstorming. Ca prima idee, i-am propus sa acoperim capetele minfigurinelor cu niste roti technic pe post de palarii
Voi ce idei aveti?
- Homersapien
- gură spartă
Re: Sigla Rolug
exista vreun site care reuneste LUGurile? sa vedem ce logouri au altii?
Daca adaugam "palarii"-tot raman capetele de la figurine.....tu vrei "ceva" din piese lego micutz, simplu,vesel si reprezentativ pentru Ro sau nu neaparat reprezentativ pentru tara ?...accesorii de minifigurine sunt permise ?
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
Sa rămână doar textul, r cu albastru o cu galben și lug cu rosu. Fără căpățan, piese, sau orice propritate intelectuală. O fi simplu dar ar merge bine și nu am întâmpina nicio problemă cu viitoare modificări.
Eventual o subliniere, chenar, faze d-astea
Eventual o subliniere, chenar, faze d-astea
-
- gură spartă
Subliniem cu o piesa Katana de la Ninjago
O caramida tricolora 1x3 parea o idee buna, pana am observat ca nu e chiar originala ideea. Cu atat mai mult cu cat LUG-ul Columbian au ca logo exact ce aveam in minte. Alta idee: nu am putea face un bloc 3D cu RO pe o parte si LUG pe celalata (gen lego movie)?
- iuliand
- gură spartă
- Judet: Constanta
Ce preocupari au si astia... de chinezii care-i copiaza cu nonsalanta nu s-ar lua, ca e greu.
Eu ma gandeam la un R facut din piese system, un O facut dintr-o roata technic si scris dedesubt LUG.
Eu ma gandeam la un R facut din piese system, un O facut dintr-o roata technic si scris dedesubt LUG.
Si eu ma gandeam la un R dintr-o barna tehnic+o arcada/tot tehnic+o coloana/stalp si un O dintr-o roata........dar mi-e ca ies cam mari....iuliand scrie:Ce preocupari au si astia... de chinezii care-i copiaza cu nonsalanta nu s-ar lua, ca e greu.
- talex
- gură spartă
Ati putea incerca sa le compuneti / construiti din piesele mentionate pentru a intelege mai bine viziunea voastra?
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- talex
- gură spartă
Eu mai aveam ceva la naftalina, ce nu a vazut lumina 'emailului', o incercare mai veche. O propun spre dezbatere
PS. Suna bine o imbinare intre piese system si tehnic pentru a forma cuvantul, cred ca ar fi tare sa facem asa ceva, sa reprezentam si comunitatea noastra de tehnicieni fruntasi si creativi!
PS. Suna bine o imbinare intre piese system si tehnic pentru a forma cuvantul, cred ca ar fi tare sa facem asa ceva, sa reprezentam si comunitatea noastra de tehnicieni fruntasi si creativi!
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
Talex-uite-asa arata dar -dupa cum spuneam ies prea mari (la mine ca nu sunt prea dotata-n tehnic)-poate cineva intercaleaza in scrisul tau o roata tehnic sau alta piesa tehnic -pentru variatie.......si evident in functie de inspiratie se poate scrie in infinit de multe moduri cu piese si culori diferite (aici cu rosu arata mai bine).......dar sigur trebuie ceva mai mic si mai simplu ......personal as fi facut doar o roata si o floare(in locul celor 3 capete de figurina) (dar baietii nu se au cu florile !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Cred ca cu cat va fi ceva mai simplu-poate doar un chenar (la scrisul existent)-cum zice Tamas-cu atat va fi mai bine si mai frumos...
poate scris cu culori diferite ? sau modele diferite ale literelor?
poate scris cu culori diferite ? sau modele diferite ale literelor?
Cred ca este ok varianta lui Talex si culorile cum a spus Tamas .
Pare o idee foarte buna..tuning scrie:Cred ca este ok varianta lui Talex si culorile cum a spus Tamas .
- Homersapien
- gură spartă
Eu zic sa nu folosim deloc LEGO, ca peste 2 ani o sa zica ca nu e voie nici roti LEGO , ma pun sa desenez si eu una