Salut!
De cand a inceput concursul de review-uri m-am tot gandit la posibilitatea "extinderii" forumului cu o rubrica exclusiva pentru review-uri. Nu e ca si cum nimeni nu va scrie, sigur se va gasi cineva entuziasmat de cate un set care sa scrie cate ceva despre acel set. Si parerea mea e ca avem si de unde incepe: Avem revire-urile participante in concurs, desi sunt putine, pot fi folosite pentru inceput.
Sigur nu o sa avem o baza de date de review-uri la fel ca cei de la brickset (pentru ca noi toti laolalta nu detinem toate seturile), insa toate au un inceput.
Forum de review-uri... De ce nu?
Moderator: Bricky
- AlexDesign
- gură spartă
- AlexDesign
- gură spartă
Re: Forum de review-uri... De ce nu?
Daaang it! De ce am senzatia ca nu aici trebuia sa postez asta?
- iuliand
- gură spartă
- Judet: Constanta
Are sens ce spui tu dar am o usoara indoiala ca suntem suficient de multi memebri cu inclinatii scriitoricesti ca sa se justifice un subforum special. Iar asta s-ar justifica doar pentru review-urile scrise in lb. romana, ca cele scrise in engleza le putem posta direct pe brickset.
Cred ca deocamdata locul review-urilor este in subforumul unde se discuta produsele lego in general. Oricum dupa un review postat urmeaza si feedbackul sub forma unei discutii deci un review este o "scuza" buna pentru inceperea unui topic despre un produs lego...
Cred ca deocamdata locul review-urilor este in subforumul unde se discuta produsele lego in general. Oricum dupa un review postat urmeaza si feedbackul sub forma unei discutii deci un review este o "scuza" buna pentru inceperea unui topic despre un produs lego...
- Felix Mezei
- gură spartă
- Judet: Maramures
Acum ma prind ca voi doi , Alex si Iuliand ati pus punctul pe I in ceea ce priveste Review-ul. N-am nervi si nici talent de scris si de pozat piese sau de anuntat aparitia unor piese noi sau rare,etc. Dar intre ceea ce sustineti voi doi cred ca m-as afla eu cu o idee ce cred c-ar aprinde un pic discutiile . Cum ar fi de exemplu sa comentam pe scurt cate un set, pro-contra , condimentat cu informatii despre piese rare sau alte lucruri mai deosebite dar nu in stil review pe care eu il consider pretentios desi trebuie sa recunosc e de mare ajutor. Dar din astea complete sunt pe multe site-uri straine.
Ce propun eu s-ar plia pe stilul mai multor membri si poate ar deveni unii mai activi si am afla lucruri utile despre seturi pe care inca nu le avem.
Ce propun eu s-ar plia pe stilul mai multor membri si poate ar deveni unii mai activi si am afla lucruri utile despre seturi pe care inca nu le avem.
Mie imi place ideea de un subforum de review-uri (nu chiar forum, dar la Produse Lego eu zic ca se poate adauga un subforum de reviw-uri). Problema este ca un review facut cum trebuie, ia ceva timp si nu stiu cati dintre noi avem acest timp la dispozitie (ca sa nu zic de un aparat foto decent).
Ideea in general e buna
Ideea in general e buna
- Bricky
- Ambasadoare RoLUG
- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
In sectiunea Produse Lego, am deschis un topic despre review-uri, pentru a fi postate pe site. Cei care doresc sa contribuie, vor avea un cont pe site si vor putea publica. Tot acolo, in sectiunea comentarii, putem discuta despre seturi pro si contra.