Bine ati venit! Reguli generale ale sectiunii

Scrie răspuns
Avatar utilizator
mad_horax
Former Ambassador
Former Ambassador
Mesaje: 1193
Membru din: Mar, 01 Septembrie '09, ora 12:21
Localitate: Bucuresti
Contact:

Bine ati venit! Reguli generale ale sectiunii

Mesaj de mad_horax » Mar, 09 August '11, ora 09:41

Pentru cei ce subscriu la aceasta sectiune, regulile ce urmeaza reprezinta o norma de conduita. Scuze pentru redundanta.

In acest grup, dupa cum este scris in regulile de conversatie, sunteti rugati sa aveti un limbaj decent, neofensator la adresa altor utilizatori sau sau a altor LUG-uri. Dorim ca in aceasta sectiune sa se evidentieze experienta, profesionalismul si ideile inedite in tehnici LEGO de orice tip.

Vor fi create trei sectiuni de discutii: LEGO CLASIC (inclusiv DUPLO), LEGO TEHNIC si MINDSTORMS in care ne vom ilustra ideile cu imagini de maxim 800 x 600px. Discutiile si aprecierile pe marginea subiectelor sunt binevenite atata vreme cat se supun regulilor de conversatie.

Ne propunem sa folosim limba romana corect din punct de vedere gramatical, pentru a fi un exemplu pentru toti cei ce viziteaza sectiunea. De asemenea, pentru a nu se crea confuzii, vom evita prescurtarile tip Chat. Literele mari se vor folosi numai cand (din motive personale justificate) dorim sa exprimam un ton ridicat. Pentru a sublinia un cuvant vom folosi bold. Erorile involuntare sunt acceptate, dar repetarea lor nu este tolerata.
Din pacate sau din fericire, nu se accepta scuze pentru abaterile de la aceste reguli. Orice abatere este sanctionata iar la cinci sanctiuni, utilizatorului i se elimina posibilitatea de a mai posta in aceasta sectiune a forumului (AFOL).
Dorim sa realizam una dintre sectiunile model ale forumului ROLUG care sa atraga cat mai multi membri activi de calitate.

Va multumesc pentru intelegere!

Va urez o experienta placuta si o activitate cat mai bogata in aceasta sectiune!
Imagine