lapsanszkitamas scrie:@orbit cred ca n-ai inteles adevarata problema. Este vorba de seturile exclusive, care cu toate reducerile costa cat un rinichi. Daca se introduce monopolul pe aceste seturi, va fi mai rentabil sa facem un sejur in Ungaria/Austria/Germania si sa le cumparam acolo. Aici nu e vorba de 15-20 de lei diferenta, ci 100-200+. Nu stiu cum e la tine, dar 100 de lei diferenta nu e o nimica. Nu-i totuna daca din suma x cumperi 1 set sau 2-3 si-ti ramane si de o bere (sau 6).
Din cate stiu UE are legi impotriva monopolurilor, poate se trezeste vreun birocrat si aplica legea
Salut. Eu am inteles foarte bine despre ce set-uri e vorba... chiar aminteam in primul post de faptul ca am cumparat 2 modulare (adica Cinema Palace si Detective's Office) in ianuarie de la toy-joy online.

Ref la monopol... nu e chiar monopol ce se intampla... sincer nu stiu cum s-ar putea ataca juridic aceasta hotarare LEGO RO. Monopol in adevaratul sens al cuvantului ar insemna ca acele set-uri le-ar vinde in Romania doar noriel (atat online cat si in magazin)...Celelalte magazine ar avea interzis sa le comercializeze indiferent de metoda de desfacere.
Dar ma repet... sa mai asteptam putin sa se limpezeasca lucrurile.